Ebbruc _ozlmm bana da değerlerin tam 2 katına çıkmıyo boş gebelik olabilir ya da sağlıksızdır dedi. Keseyi göremedik . Başka doktoru da denemek istedim 10 gün sonra başka doktora gittim keseyi gördük ve sağlıklı bebek herşey yolunda dedi . Bence sende şansını bi dene . İyi ya da kötü emin olursun en azından içinde acaba hissi kalmaz
_ozlmm Ebbruc evet bende içimde kalmaması için başka Dr denicem bir de rapor kağıdıma bakıyorum 15 mm olup 5 hafta 6 günle uyumlu olup embriyo seçilmemistir gibisinden biseyler yazıyor okudukça iyice kafam karışıyor en iyisi daha bakmamak Dr gitmek 😑
Ebbruc _ozlmm hatta bebeği de gö _ozlmm bu arada benim son adet tarihim 25 temmuzdu ama çok düzensiz oluyor doktorum tekrar hesapladı 6 ağustos olarak. Öyle tam uymuyo deyip alalım vs demedi . Bence yanlış olan bişeyler var değiştirin doktoru
Ebbruc _ozlmm hatta bebeği de gö _ozlmm bu arada benim son adet tarihim 25 temmuzdu ama çok düzensiz oluyor doktorum tekrar hesapladı 6 ağustos olarak. Öyle tam uymuyo deyip alalım vs demedi . Bence yanlış olan bişeyler var değiştirin doktoru
_ozlmm Ebbruc benim de adet tarihim 27 temmuz Du ben düzenli oluyordum ama kendim de inanmak istemiyorum galiba herseyim normal geliyor içimden de bi his görürüm belki bir hafta sonra diye de geçiyor zor bir durum tez zamanda sonuca ulaşır inşallah :(
Anniii _ozlmm bence bekle hemen kürtaj olma canim en azından 3 4 gün bekle sana bı zararı olmayacaksa tabi ama doktor tehlikeli diyorsa kendini tehlikeye atma
zeynnn5441 _ozlmm Bende salı günü gittim kontrole 6 haftaya yakın dedi doktor kese büyümüş gayet iyi dedi. ama bebegi göremedik ekimin ilk haftası gelin ozaman kalp atisini duyarız dedi doktor yani hemen gozukmezmişki
Ebbruc _ozlmm 5+3te keseyi gördük 6 gün sonra kalp atışını duyduk ve o kadar kötü şeyler söyledi ki ilk gittiğim doktor ama pes etmedim . Allahtan umut kesilmez vardır bi zamanı ama başka doktora gidin bence 4-5 gün ya da 1 hafta sonra
_ozlmm Ebbruc öyle tabiki Allah’tan umut kesilmez inşallah olumlu haberler alırım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼
zeynnn5441 _ozlmm Kesenin üst kısmında bi kiprasma görüyorum ama küçük olduğu için tam gözükmüyor dedi ancak diğer ayın başında gelin ki tam net görürüz dedi. Telaşlanmayımmı yani🤕🤕
Ebbruc zeynnn5441 bende ilk gördüğümde ışık gibi yanıp sönüyodu hatta doktor dedi bak bebek diye :) telaşlanmayın sonuçta varsa bebişte hisseder hüznü, telaşı
Ebbruc _ozlmm çok iyi değil mi ya değer, benim en son yaptırdığımda 592 çıkmıştı, şuanki doktorum boş gebelik olsa bu kadar yükselmezdi değer dedi. Kesinlikle değiştir sen doktorunu
_ozlmm Ebbruc inanın bende anlamıyorum bana kalsa benim de değerim çok iyi geliyor ama Dr işte bide iyi olsun direk özele gittim ama bilmiyorum garip durum
Beboicinburdayim _ozlmm benimde bebek geç gelişti. 6.haftada görülmedi. 7 ya da 8.haftada gittik.o zaman göründü. Ve doktorumuz bir hafta küçük söyledi takvime göre. Madem 5 haftalık görünüyor 7 ye kadar beklenebilir. Bana da devlet hastanesi karamsar konuştu. Özele gittim doktor içimize su serpti ve bekletti bizi. Çok şükür dediği gibi bebek gelişti
_ozlmm Beboicinburdayim bende beklemeyi düşünüyorum inşallah bende sizin gibi alırım haberler içime su serpilir