GME öncelikle geçmiş olsun süreci cok net yaşayan biri olarak söylüyorum ki kendini sakın üzme ve yıpratma, ikili üçlü ve dörtlü testler kesin sonuç vermiyor. Birincisi amniyo sentez yaptırabilirsin. Evet riskli diyorlar ama doktoruna bağlı. Benim şimdiki aklım olsa amniyo sentez yaptırırdım şehrimde bu konuda cok uzman bi doktor varmış bir günde de sonucu veriyormuş. Beklemek daha işkence. Dediğim gibi sıradan bir doktora değil işinde başarılı ve referansları olan bi doktora yaptırabilirsin. Biz nifty test yaptırdık, izmir tepecik hastanesinde ücretsiz yapılıyor ssk karşılıyor ama o süreç de cok uzun ve yıpratıcı devlet hastanesi oldugu icin resmen süründürüyorlar. Ama yine de aklında bulunsun izmire gelme şansın varsa. Yalnız üç hafta bekliyorsun. Dışarda yaptırırsan bir hafta bekliyormuşsun galiba ama 3500 veriyorsun. Bize doktorumuz nifty testi ile birlikte detaylı ultrasonun cok önemli olduğunu söyledi. Detaylı ultrasonda kalp atışından fiziksel belirtilere kadar herseyi inceliyorlar. Cok iyi bi doktora gittik saolsun bir bucuk saat inceledi herşeye tek tek baktı bebişimin her şeyi normaldi şükürler olsun rahatladık. Nifty de temiz geldi. Diyeceğim o ki bu testler düşük ihtimalleri bildiriyor ama sana hayatı zehir ediyor. Elbette sonucu bilmek önemli ama iyi hekim diyorum. Detaylı ultrasonda özellikle iyi hekim seç. Bunlar benim tecrübelerim 24 haftası tedirginlikle geçen bi anne adayı olarak söylüyorum ki sakın en güzel günlerini ufak bi kötü ihtimal icin de ziyan etme. Allah yardımcınız olsun🙏