Cereniiimmmm İstanbul Avrupa yakasında oturanlar takiplerinizi hangi hastanede yaptırıyorsunuz . Bahçelievler’de oturuyorum yakın çevrelerde bildiğiniz iyi bir hastane var mı 🥰 16 haftalık gebeyim ❤️
Didemf Cereniiimmmm bende Bahçelievler’de oturuyorum doğumu hizmet hastanesinde düşünüyorum doktorum muayenesi incirlide Meltem eğilmez Kalkavan çok memnunum
Meryu Cereniiimmmm hizmet hastanesi çok iyi. Ben medicalparka gidiyorum ama doktorum orda olmasa tercih edeceğim bi hastane değil. Fatma umutoğlu çok iyi bi dr
2022Busra Güneşli Erdem hastanesine gidiyorum, ilk hamileliğim de batı bahata gidiyordum, yeni yerine taşınınca çok pahalı oldu, o yüzden bu hamileliğimde Erdem e gidiyorum.
Dilekcnkn 2022Busra Batı bahat hastahanesi hala var ama sadece belirli doktorlar var bht’deki bazı doktorlar doğum falan olunca geliyor diye biliyorum
Tugce412015 2022Busra cnm erdem hastanesinde hangi doktora gidiyorsun evime yakın ilk oğlumuda orda doğum yaptım çok memnun kaldım hastaneden hemilireler felan çok ilgiliydi ama bu sefer gittiğimde doktorum gitmiştide hangi doktora gideceğimde kararsızım
2022Busra Dilekcnkn Evet öyle geliyorlarmış, ama yinede bazı şeyler için yeni hastaneye yönlendiriyorlar. Geçen renkli ultrason için aradım, ikitelli dekinde yokmuş, yeni hastaneye yönlendirme yapıyor, orada da bayağı yüksek fiyat istiyorlar.
Dilekcnkn 2022Busra Evet 615 tl verdim bende o hastahanede takipliyim allah var çok güzel hastahane ama tuzlu 🤷♀️
Cereniiimmmm Ben medicine hospitale gidiyorum şimdilik memnunum ama bir hastaneden daha takipli olmak istiyorum var mı medicine hospitale giden
Dlkglkm Cereniiimmmm Ben medipol megaya gidiyorum inşallah doğumu orda yapicam.dr um dilek benk silfeler çok memnunum.arada medicine a gidiyordum.orda Fatma Türkan ayan ve tea tavadze iyi bide Gamze hanım vardı ama o ayrıldı. medicine da hangi Dr a gidiyorsunuz?
Dlkglkm Cereniiimmmm ben hiç ona gitmedim.iki arkadasim gitmisti daha önceden pek memnun kalmamislardi.turkan hnm çok iyi ve çok bilgilendirici.