Mnkfslyem Azraa33 çok geçmiş olsun Allah şifa versin yardım etsin yalancı sancı dedikleri mi acaba bilgim de yok ama ne sancısıymış peki
Leylosacl Azraa33 doktorun en iyisini bilir ama benim son adet tarihi 19 şubat doktorum Kasım 13 veya 14 dedi
Mk34 Azraa33 valla benim iyi şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür.Ara ara hemen bitsin istiyorum.sizin😅
Mnkfslyem nevoliko en son 29+5 te gitmiştim doktora 40 cm 1750 idi kilosu şuan nekadar oldu bilmiyorum sizin nasıl 😊
SncrMerve Azraa33 benimde 11 Şubat son adet tarihim. 4 kasım a gün verdi şimdilik sezeryan için . Ama daha erkenn olursa bilemiyorum
Azraa33 SncrMerve çok iyi yaaa özelimi o güne randevu verdi devlette bana 38 haftada gel 39 haftaya gün veririz dediler
EniseeM 31.haftada olup normal doğum için doktoru tahmini bir zaman söyleyen oldu mu? Çatı muayeneleri ne zaman yapılmaya başlıyor acaba?
Mk34 Azraa33 bende en son 32 de kontrole gittim 35 de çağırdı hem çatı muayenesi yapacak hemde nstler başlayacak.Bende sizinki erken başladı zannettim😊
Emineabdullah Bebek4545 benimde 18 subat en son adet su an 32 haftaligim gerci belli degil normal istiyorum ama 🤰https://www.resimupload.org/r/6fijx 👋