H_myra1 yusufalpmom daha hiç başlamadım abisinden kalan kıyafetler var onları ayıklayıp yıkayıp ütilicem inşallah eksikleri ona göre ayarlıcam kendime hastanede giymek için pijama takımı aldım dün 1 takım daha alıcam 35. 36.haftamda da çantamı hazırlicam allah izin verirse 🤗
Lavantakokusu yusufalpmom odası tamam kıyafetler birkaç şey daha alacağım arabası vs hazır çok şükür. Benim yavaştan ağrılarım başladı kaburga ağrısı çatı ağrısı gibi tam bilmiyorum ama bacakla vajina arasındaki kemik ağrıyor ondan çok yormamaya çalışıyorum artık kendimi. Relax olmaya çalışıyorum negatif hikayeler okumuyorum. Hayırlısı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. 26+6 dayız bu arada 3.trimestera son günler 🤪🙈
Symkadi Bu da benim kendi hazırladığım listem , çoğunu hemen Hemen tamamladım sayılır 🥰 30 haftaya 3 gün kaldı . 2-3 haftaya yıkayıp ütüleyip hastane çantamı da hazırlayacağım inşallah 🥰
Tosbikimm @yusufalpmom Haftaya kadar direniyorum o zaman başlayıp bir defada biterceegim diyorum liste yaptım ama ortada çöp bile yok 😂 bitirenlere hayranım sağlıkla gelsinler inşallah 💜
Deryaerbil yusufalpmom benim uykum çok olmaya başladı bşr rahmime baskı oluyor sizede oluyor mu 27 haftalık hamileleyim ???
Zeynepmasal Ben de almaya baslamistim cinsiyetini ogrenince sonra erken dogum riski olustu 30.haftayi gorup alacagim dedim bekliyorum bakalim 28+3 olduk.Sizler hastaneye giderken ne giymeyi dusunuyorsunuz ay yazin ne guzeldi elbise tak cik