Mnkfslyem Belizz evet ya ben hep bebek odaklı düşündüm bugune kadar kendime bukadar şey almam gerektiğini bilmiyordum vallahi ne yalan söliyim 🤭 şimdi onları araştırmaya başladım ha deyince karar da veremiyor insan 😊
Belizz Mnkfslyem kesinlikle her ürünün çok çeşidi var hele bide ilk gebelikse insan tam bilemiyor ne gerekli ne gereksiz.. çevremde de yok öyle yakın zamanda doğum yapan o yüzden zor oluyor😞 tam olarak tecrübeleyerek öğrenicem
Belizz Burcu4135 miniğiniz inşallah hemen toparlar kendini🙏🏽 Benimkiler ikiz, o yüzden rahme çok baskı yapıyorlar açılmamda var, progestan kullanıyorum biraz baskılayabildik 33. haftaya kadar gelebildik şükür iki aydır hep yatıyorum ama sürekli diken üstündeyim
Burcu4135 Belizz ah kıyamam. İkiz bebekler de normal heralde böyle seyler. Yegenimin ikizi olacak haftaya dogum var onlarında erken haftası. İnsallah zamanında gelirler. Gelmezlerse de cok sıkıntı olmuyor. Benimki küveze bile girmedi. Ciğer geliştirici igne cok onemli. 2 3 hafta daha dikkat edin. Saglıkla kucagınıza alırsınız insallah. Cok tesekkür ediyorum 🤗
EbrarLinaBebek Belizz kardeşimin 2.bebeği doğdu sezeryende süt geç geldiği için 2sindede wee baby markalı elektrikli sini kullandı 2.sinde bebeği direk küveze aldılar emziremedi sütünde gelmedi ama 2 saatte bir pompayı kullanarak geldi sütü manuelden daha rahat manuelden vardı ama onu kullanamadı
Belizz EbrarLinaBebek teşekkür ederim🌸 genelde manueldense elektrikliden memnun olan daha çok sanırım
Mnkfslyem Belizz bu arada evet hep anneler vallahi bazen eşimle dalga bile geçiyorum video izliyor aaaa göğüs pompası mı araştırıyosun hangisi daha iyiymiş falan diyorum ama tık yok 😂😂😂 sağolsun ne desem alıyor bari ne diyim buna şükür 😂😂😂
Mnkfslyem Belizz aynen öyle ben ablamdan yardım alıyorum çoğu zaman 4 yaşında bir yeğenim var ama oda biraz çok takılma markaya kafasında 😊 park yatak aldım mesela içine yataş mı alsam e bebekteki yatağı mı alsam içine diyorum bazı şeyler para tuzağı takılma diyor veya çok abartma diyor sanki 5. Çocuğum olucakmış çok bilgim varmış gibi 😂 tecrübe yok bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum işte bende bu program baya baya yardımcı oluyor
Mnkfslyem Belizz aynen öyle hep destek gördüm her konuda hamileliğim boyunca ilk günden beri eşimden hep söylüyorum Allah bin kere razı olsun maşallah diyeyim 🧿🧿🧿 ee araştırmak da bana kalsın diyorum bazen şaka biyana 🤭 çok zor bir süreç hamilelik eşlerden destek görmek çok önemliymiş gerçekten
Belizz Mnkfslyem maşallah diyelim🧿 kesinlikle eşten destek görmek çok önemli şey bu süreçte, sonuçta daha çok anne çekiyo ceremesini bu inkar edilemez.. ne güzel şanslısınız anne ablanız varsa. Çocukları olanlar genelde zaten rahat yaklaşıyor bizler ilk diye biraz pimpirikleniyoruz sanırım ama aksi çok zor🙈
Gokcemcelik Belizz kesinlikle elektrikli . Philips aventin pompasını kullanmıştım. Fakat dikkat etmeniz nokta bu pompada hava basıncı veren bir parça var plastik bir kapak gibi onu 3 4 ayda bir değiştirmek gerekiyor . 2.ye hamileyim parçasını değiştirip kullanacağım . Ve diğer avent biberonlar emme başlığına uyuyor
Ozlemymn Kesinlikle elektrikli. Lansinoh almıştım kızımda kullandım , hayat kurtarıyor, hala sapasağlam ve şimdi oğlumda da kullanıcam inş, 2 haftamız kaldı 💙
Glsn58 Belizz lansinoh elektrikli aldım çokta isime yaradi bi arkadaşım manüel almıştı işine yaramadığı için sonra elektrikli aldi
Mnkfslyem Belizz evet aynen öyle ne kadar fikir sorsak etsek de ilk gebelik ilk tecrübe yine kendimiz yaşayarak edinicez diye düşünüyorum. Herşey hallolur olur bir şekilde napalım bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlar yeter ki 🥰🤲 bir şekilde herşeye sabrediyoruz da öğreniyoruz da alıyoruz da onlar iyi olsun yeter ki son dönemeç artık hayırsıyla atlatalım sağlıkla zamanında kavuşalım yavrularımıza 🥰
Belizz Burcu4135 evet ikizlerde olabiliyormuş, birde iri yarı bir tip olmayınca ağır geliyor demekki.. dediğiniz gibi iki üç haftayı daha atlatabilirsem harika olucak.. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için💐
Belizz Mnkfslyem kesinlikle bebişlerimizde tüm ailemizde yeterki sağlıklı olsun gerisi halloluyor bir şekilde. Son yaşadıklarımız bize bunu öğretti onlar bizim mucizelerimiz👼🏼👼🏼 💓
Mnkfslyem Belizz aynen öyle Rabbimin bize mucizeleri hediyeleri tek isteğim sağlıklı olması zaten hem benim yavrumun hem bütün yavruların 🤲