Belizz Merhaba, göğüs pompası için önerilerinize ihtiyacım var, ihtiyaç olursa alırım demiştim ama genelde herkes ihtiyacımın olacağını söylüyor ikiz gebelik birde. Kullananlardan öneri istiyorum
Selin12- Belizz ben ilk iki hamileligimde Manuel kullandım çok zor oluyor şimdi elektrikli aldım ikizim kullandı çok rahattı
Dilekkuru Belizz kimileri de elektrik li hiç biseye yaramadığını kullanmadığını manuel almak gerektiğini söylüyor benimde ilk gebeliğim bende alcam ams bende arada kalıyorum büyük ihtimalle manuel alicam
Burcu4135 Belizz kesinlikle elektrikli. 20 gündür yapısık ikiz gibi geziyoruz. Benim kızım prematüre dogdu hala ememiyor beni. Sürekli sagıp iciriyorum. Yani kullanan biri olarak elektirikliyi tavsiye ediyorum. Kiwi marka kullanıyorum cokta memnunum.
OOzge25 Belizz ben mochi göğüs pompası aldım. Bi arkadaşım kullandı aşırı memnun kaldı. Göğüs ucumu bile çıkardı dedi. İnşallah bende memnun kalırım. Sizde bi araştırın isterseniz
Mnkfslyem Bende birkaç gün önce aynı soruyu sordum burda ama Manuel alıcam gibi duruyor zor oluyomuş ama çekim gücü daha iyi güçlüymüş elektirkliye göre. Manuel de yorucu oluyor ama Tam boşaltım sağlıyor göğüsten elektirkli kolay ama tam boşaltma olmuyo dediler tecrübeli arkadaşlar. Manuel alıcam gibi duruyor
Belizz Mnkfslyem Mnkfslyem teşekkürler yanıtınız için🌸 elektriklininde manuelinde artıları eksileri var sanırım.. elektrikli kiminin çok canını yakıyomuş .. manuelde eli çok yoruyor diyorlar.. manuelde hangi markayı düşünüyorsunuz
toocin Kesinlikle elektrikli alın. Hatta direkt medela swing’i öneririm. Yorumlara bakarsanız herkes başka marka veya manuel alıp sonunda medelaya dönmüş. Hastanelerde de bu markanın hastane tipi olanı var genelde.
Kubraozd toocin önerdiğiniz marka herkes alamayabilir bence herkesin alabileceği bir marka önerseniz daha iyi olur mesela lansinoh ve kiwide de memnuniyet oranı çok fazla sizin önerdiğiniz marka 2000,3000tl civarı 😂
toocin Kubraozd dolaptan ikinci el alınabilir. Sütün geçtiği bütün kısımları ayrı satılıyor çünkü. Çevremde diğer markalardan memnun olanı hiç duymadım. O yüzden öneremem maalesef. Bizzat kendim de deneyimledim.
Mnkfslyem Belizz evet artık zorlandığımız yerde eşlerimizden yardım isteriz napalım 😊 marka hala karar veremedim mamajo diyen var lansinoh baya bir öneriliyor birde baby li bir marka söylemişti hatta e bebekte bakmıştım ama görünce hatırlarım ben büyük ihtimalle lansinoh alıcam gibi duruyor ama son anda değişir mi fikrim bilmiyorum. Kullanışı en kolay falan diye yorumlar var İnternette de ama hala tam karar veremedim pompa gibi Şampuan gibi gümüş kapak gibi falan 😊
toocin Belizz evet fiyatı diğerlerine göre yüksek kalıyor. Ancak dolaptan ikinci el veya kullanılmamışını daha uyguna bulabilirsiniz. Çünkü sütün geçtiği bütün kısımları ayrı olarak satılıyor. Hortum ve biberonu yani. Onları değiştirebilirsiniz.
Belizz Burcu4135 teşekkür ederim🌼benimkilerinde erken doğma riski var malesef.. sizin kaç haftalık doğdu
Belizz Mnkfslyem ahhh sormayın meğer ne kadar çok detay malzeme varmış alınması gereken.. en başta hiç böyle durmuyordu🤓 onlar sağlıkla gelsinlerde biz en iyisini araştırıp deneyimleyip buluruz elbet.. yük hep annelerde babalar rahat
Burcu4135 Belizz 36+6 da sezeryanım vardı. 36+5 de suyum geldı acil ameliyata gırdım. 2060 gr dogdu kızım. Sizin niye erken dogma rıskı var?
Mnkfslyem Belizz evet ya ben hep bebek odaklı düşündüm bugune kadar kendime bukadar şey almam gerektiğini bilmiyordum vallahi ne yalan söliyim 🤭 şimdi onları araştırmaya başladım ha deyince karar da veremiyor insan 😊
Mnkfslyem Belizz bu arada evet hep anneler vallahi bazen eşimle dalga bile geçiyorum video izliyor aaaa göğüs pompası mı araştırıyosun hangisi daha iyiymiş falan diyorum ama tık yok 😂😂😂 sağolsun ne desem alıyor bari ne diyim buna şükür 😂😂😂
Belizz Burcu4135 miniğiniz inşallah hemen toparlar kendini🙏🏽 Benimkiler ikiz, o yüzden rahme çok baskı yapıyorlar açılmamda var, progestan kullanıyorum biraz baskılayabildik 33. haftaya kadar gelebildik şükür iki aydır hep yatıyorum ama sürekli diken üstündeyim