YuvarlanamayanPandaa TubaEla pazartesi benımde doğumum var inşallah 😍🥰🥰 37+4 olacagız pazartesi normalde 2-4 ekim bekleyecektik ama zorlandıgım için erkene aldı doktoeum🥰
Merve12345 TubaEla ya biraz kilo alması durmuş sanırım zayıf minyon bir kızçem olacak inşallah 2850 filan sanırım aman sağlıklı olsun inşallah da büyüyorlar çok çabuk canım
TubaEla Merve12345 hmm evet kesinlikle sağlıklı olsunlarda kilosuna bende hiç takılmıyorum çabucak toparlar inşallah hayırlısıyla gelsinler ❤️
TubaEla gebeskaplumbaga ay inşallah sağlıkla kolayca gelir açılmanız olurda ben çok isterdim normal doğum yapmak ama nasip olmadı 😌 Rabbim hayırlı kolay doğumlar versin ❤️
TubaEla Yaya ben akşamları etkileniyorum baya baş ağrısı değilde göğsümden üstümde kafamda falan basınç var gibi oluyor nabzım yavaşlıyor kaç gündür zor uyuyorum 2yastığa falan yatıyorum artık 😒 tansiyon çok zorluyor
Yaya TubaEla Allah yardimcin olsun canim.saglikla dogulsun bebeklerimiz.sezeryandan sonra burda haberleweriz🥰😍😘
YuvarlanamayanPandaa TubaEla evet zaten ikinci doğumum bacagımda platin oldugu için agrı ve şişmesi başladı benegin de durumu gYet iyi olunca doktorum zorlamayalım dedi 😇
Nafiyee01 TubaEla aa ne güzel sağlıkla gelsin inşallah bizimde gunumuz 27 eylül allah kismet ederse sağlıkla doğsunlar insallah 🥰
TubaEla Nafiyee01 aminn inşallah sağlıkla alalım kucağımıza ☺️❤️ Ptesi ne çok bebiş geliyormuş sizin cinsiyet ne?
Nafiyee01 TubaEla erkek tam 38+1 haftalik olcak ama kilosunu bilmiyoriz yakinlarda gitmedik size bilgi verildimi kilo konusunda cok merk ediyorum kc kilo oldu diye 🤔☺️
TubaEla Nafiyee01 benimde 38+1 oluyor ☺️ Her zaman ultrason kağıdı veriyordu en son Perşembe gittik vermedi sordum 3300civarı dedi kilosu için doğumda mutlaka değişiyor zaten
TubaEla YuvarlanamayanPandaa benimde öyle ikinci doğum şeker ve tansiyon var benimde bu zamana kadar geldik çok şükür artık sağlıkla gelsinler bakalım ☺️❤️