Minnakkurabiyeveannesi27 Merveikratanem ayy maşallah ya çok tatlılar ama o ultrason da insanın içi eriyor sağlıkla gelsinler inşallah o zaman tek yumurta ikiz mi acaba sizinki
Merveikratanem Minnakkurabiyeveannesi27 aynen canım heyecandan uyuyamam muayene gideceğim gün ikinci hamileliğimde olsada ilk gibi heyecan tavan çift yumurta ikizleri canım ☺️☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 Merveikratanem Allah bagisLasin canım sağlıkla kucağına al inşallah ne olursa olsun ilk ikinci farketmez kuzum heoside ayrı heyacan
nurunhayali Merveikratanem tek yumurta sanırım sizinkiler maşallah 🧿 🥰 benimkiler çift yumurta canım belki net olmadığı için demedi gelecek ay öğrenirim umarım 🙏 kıyafetlere bakıp iç geçirmekten başka bişi yapamıyorum😅
Merveikratanem nurunhayali yok canım çift yumurta ikizleri benimde ☺️Aynı durumdayım ama ben pek bir şey almayacam kızıma alırken kıza erkeğe olan takımlardan aldım
nurunhayali Merveikratanem benim ilk hamilelik olunca heyecan oluyor haliyle 🥰 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🙏 çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏