ZeynepUstaaa Alperenin_Annesi 36+4 haftalığım 5 kilo vermiştim 4 kilosunu geri aldım 10 gün sonrada doğumum var 😂
gldn065807 minnakkuzumm ya kusma falan yok bende ama yeni başlayan mide bulantısı var bende buna anlam veremedim benim iştahım yok herseyi yiyemiyorum
minnakkuzumm gldn065807 benim iştahım var ama hersey okadar kötü kokuyor ki ve midemi bulandırıyor.hic bisey yiyemiyorum. bide b12 eksikliği ve idrar yolu enfeksiyonu cok mide bulantisini tetikliyormuş. doktorum söyledi
mekutlu12 Hafta +4.5 kilo şu an. Ama son bir ayda 3 kilo aldım böyle hızlı ilerlemesinden de korkuyorum çünkü iştahım açıldı 😟
2bebekannesi___ Alperenin_Annesi 38. Haftaya girdim 62 idim 72 olmuştum dün kontrolde tartıldım 2 kilo vermişim 🤦🏻♀️ Bebeğim iyi ama ben vermişim anlamadım
tgbsn_00 Alperenin_Annesi aynı canım 63 le hamile kaldım 34. Hafta 77 kilo gayet normal dedi doktorda bebekte bundan sonra hızla büyüyor zaten sağlıkla inşallah
Parsss Alperenin_Annesi ah bende 63 le öğrendım 30 a kadar 7 kilo falan aldım ama çok kabız oldum cok etkıledı 30 dan sonra bırden hersey alt üst oldu 74 75 leri goruyorum 😢 ama ayaklarımda ödem de oldu ondan mı anlamadım bısey