Alperenin_Annesi Merhaba hanımlar.. Kaç haftalık gebesiniz ve kaç kilo aldınız.. 6. Ayıma kadar 5 kilo alan ben( 63 le hamile kaldım ) 33. Haftamdayim 77 olmuşum 😑 sanırım bir dört kilo daha alırım ..
Beyzolas Alperenin_Annesi 59 la hamile kaldım şuan 70 kiloyum 27 haftalığım :( sağlıklı olsunlarda kilo verilir takmamaya çalışıyorum ☺️
373437 Merveelisa 41 kilo ile hamile olduğumu öğrendim 😁😁zaten oldum olalı hep zayıfımdır.25 haftalık olduk 15 kilo aldım 🙈🙈
373437 Merveelisa ama şuursuzca çok mutluyum. Hayatımda görmediğim görmeyeceğim kiloya çıktım artık ne giysem yakıştırıyorum kendime. Oğluşum çok iyi geldi bana ☺️☺️🥰
Merveelisa 373437 haha dimi 🤣 doğumdan sonra da gitmese bari benm ilk doğumdan snra gitti bsy kalmadı
alparslanannesii1661 Alperenin_Annesi 86 yla hamile kaldim boyum 1.72 31 haftaligim 97 ydim en son duramiyorum gelsin kilolar 🤷♀️ ama ödemim cok fazla ama bayada yiyorum
PrensesFiona Alperenin_Annesi 58 le hamile kaldım 62 kiloyum. 18 haftalığım 🙈 bakalım sonum ne olacak
Gizemin-minnakI @Alperenin_Annesi 6 . Ayıma giriyorum 7 kg falan aldım . İnşallah 15 kg yla bitirmek istiyorum 😂
BorasMom Alperenin_Annesi 40.haftadayım +9 kilodayım 6 aydan sonra hızla aldım çünkü bebekte hızlı kilo alıyor bu aydan sonra 6.aya kadar +3′tüm😂