Beyza00_ Smilend bulantıdab başka bişey yok şuan valla her an benimle kendisi sağolsun sabah akşam bulanıyorum 😫
Smilend Beyza00_ çalışıyorum ben çalışma anında olmuyor eve dönerken başlıyo 😅😅 çok ilginç 😂 araba tutuyo bence 😁 iyice huy değiştirdim 😅😅
Elanurgvn61 Beyza00_ 7+5 ten selam 2 saat yemek yemiyim hemen mide bulantilarim başlıyor her gün istifra ediyorum maalesef 3 kilo verdim ama şükür bebisim iyi Rabbım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰❤🧿
Elanurgvn61 Beyza00_ Amin canım valla buzdolabı kokusu diye bir sey varmi yaa yemin ederim buzdolabı kokuyor her yer yemek yapmaktan bile tiksindim artık 🥲
Beyza00_ Elanurgvn61 Bende hamilelikte anladım kokuyo hemde nasıl. Afedersin WC bile girmek istemiyorum artık annem hergün yıkıyo kadın ama kusacak gibi oluyorum 😒
Leylasiva21 Anne_N bende 5+4 bulantim yok ama çok idrara çıkıyorum ve göğüslerim çok agiriyo Allah kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🤲
Anne_N Leylasiva21 inşallah canım. Umarım olmaz bulantınız da. Ben bazı sabahları hafiften hissetsemde ancak kahvaltıyı geç yapmış oluyorum. Yoksa koku tiksintim falan yok hiç şükür. Ama göğüslerden hala çekiyorum
Anne_N Beyza00_ 7-8 kez kalktığım oldu gece. Çok zor oluyor. Saat başı kalkıyorsun. Şimdi 2 ye razıyım 😄😄