Bsrazynp11 Bsrazynp11 sorma bende ayni sekilde bu yptgm üçüncü test ya sen kaset testmi yaptin yoksa erken gebelik testmi kuzu
Bsrazynp11 Bfduam of benimde gecikti hem ama gelen gidende yok regl belirtilerim de var ama akafayi yiycem test yapyrm oda yok yaa napcam blmyrm
Nihal_04 Bsrazynp11 valla aynen iyice sinir oldum morelim bozuldu ya artık iyice umutsuzm bu durumdan yoruldum
user124578 Bsrazynp11 sürekli rüya gormekten başka belirtim yoktu halada belirtim yok aslında, 2 Ekim’de bat 30 Eylül’de peceteye çok azcik kanlı değdi akıntım büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşadım 27 eylülde ogrendim bu arada 32 beta ile 🥰
Bsrazynp11 user124578 cok çok sevindim hayatim rabbim sag salim kucaginada almayi nasip etsin insllah 🤲 bizlerede cok dua et canim
user124578 Bsrazynp11 amin İnşAllah canim rabbim en kısa zamanda nasip etsin İnşAllah sana ve bekleyen herkese 🥰
Bsrazynp11 Nihal_04 benim bgunle beraber yptgm toplam 3 test canim . Kafayi siyiricam yakinda bu belirsizlikten 🙄
user124578 Nihal_04 testte silik çıktı kan verdim 32 çıktı 3 gün sonra 165 çıktı şuan bekliyorum 2 hafta sonra kadın doğuma gideceğim ultrason için