Bsrazynp11 Bfduam ayyy kuzum ben seni oldun sanmıştım dun dedin ya olmak uzereyim o yüzden almadim etikete yoksa alirdim . Kiz belli olmaz vala bi baktin olmadin hoc geciktigi oluyormu reglinin
Bfduam Bsrazynp11 yoo estağfurullah bi anlam için demedim etiketi, haninyersiz olabilir yonede yazayım mealinde demiştim. Benimde gelir bugün yarın Yumurtlama gecikince demek ki gecikiyor böyle bat da.
Muhammedimm Bsrazynp11 çok şükür ki 5 haftalık hamileyim Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki 🥰🥰🥰🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
NergizGuney Muhammedimm çokk sevindim benim de erken gebelikler negatif geldi ama sayende umudum arttı günümü beklicem🙏🏻 Sağlıkla kucağına al❤️
Fatnur38 Ben 3 ekimde elendim yarışma dan canm 😊 yenisi için hazırlanıyorm kalan arkadaslar basarlar 🤣
Nihal_04 Bsrazynp11 bende olmadım ama bugün ayak sızlamam arttı 3 gün geçikti test yapıp yapmakta karaszm
Nazmila1978 Bsrazynp11 malesef canım ben 3 Ekim regl oldum olmadı bu ay hevesim kırıldı, şimdi tekrar düşünmeye karar verdim
Bsrazynp11 Bfduam of benimde gecikti hem ama gelen gidende yok regl belirtilerim de var ama akafayi yiycem test yapyrm oda yok yaa napcam blmyrm
Nihal_04 Bsrazynp11 valla aynen iyice sinir oldum morelim bozuldu ya artık iyice umutsuzm bu durumdan yoruldum