Mervesuat Hanımlar 32 haftalık gebeyim idrarda az düzeyde bakteri çıktı doktorum üromisin saşe verdi kullanan varmı acaba bebeğe etkisi olur mu
Nily Mervesuat walla mahfolduk bu enfeksiyondan ya.bende yarin kontrole gidicem yine hafiften agri var. Gecen gittigimde o tek kullanimlik tozdan vermisti Kesin yine vercek.ne enfeksiyonmus arkdas Bebislerimize bi zarari olmadan bitse gitse bianonce😕
Mrvfth Mervesuat bebeğe zararı Yok ben gebeliğimin başlarında kullandım şimdi kum döküyorum 😞😞😞 enfeksiyon kum kurtulamadım
Hafsam3220 Hamileligim boyınca kaç kere kuallandım ama faydası yok tekrarlıyor en iyisi elma sirkesi su karışımı daha dogal
gonulcelen Hafsam3220 duruluyor musunuz acaba bgn bende denedim yanma falan yapmadı tedbir amaçlı arada silim diye uyguladım açıkcası
Brcntyfr Aynen cok faydasi var elma sirkesinin bende kullaniyorum. Bide gunluk ictigin suya limon sık.
Brcntyfr Mervesuat ecz calistim bi zarari yok isede yarıyor o ilac.evlenmeden oncede cektim ben bu enf surekli olan birsey bende. Gece son tuvalete cik ic ustune bi bardak daha su ic ve uyu.
Mervesuat Duygue bendede işte az miktarda çıktı idrarda zorlanma olduğu için verdi doktorum kullanıcam artık
Brcntyfr Mervesuat rica ederim cok gecmis olsun 32.haftamda o enf beni hastanelik etti belde ve karinda 10 saat adet sancissindan biraz daha agir agri cektim cok dikkat et herzaman.
Mervesuat Brcntyfr teşekkür ederim canım bol su içiyorum tuvalete çıkıyorum sürekli başka yapabileceğim bişey varmı peki
Brcntyfr Mervesuat limon sk suyuna dun aksamdan beri bendede var sancidan ölüyorum. Bi ilacim var ama onu soylemeyim doktor kontrolunde alman lazim. Ayagimada corap giydim.
Hafsam3220 gonulcelen hayr zaten yarı yarıya suyla karıştırıom durulamana gerek yok her lavoboya girişinde yıka sonra sirkeli suyla sil
Brcntyfr gonulcelen benim onerim 1 lt suya yarim cay bardagi ben bu sekilde kullaniyorum. Sadece peceteyle kuruyorum. Durulamaya gerek yok.
gonulcelen Hafsam3220 bn baya az sirke koydum yarım bardak suya 3-4 damla koymuştum dediğiniz gibi deneyeceğim tşkler☺️
Hafsam3220 gonulcelen küçük plastik şişenin içine yarısına kadat su yarısına kadar sirke koyun bi zararı olmuyor merk etmeyin .ama ben kndi yaptıgımız elma sirkesini kullanıyorum