muge1661 Powergirls 4-5 gün arası sürüyor canım evlenmeden önce 7-8 gün sürerdi evlendikten sonra çok kısaldı 😅 2 gün sonra başlıyorum bakalım ovülasyon testide yapacağım. Ekim ayı bizim ayımız olsun kuzum🤲🏻
Powergirls muge1661 inşallah. Surekli deneyip hayal kırıklığı yaşıyoruz umudumu da kaybettim valla ya
ikimelekannesii22 Powergirls doktora gittinizmi neden olmuyormuş ? Bende çikolata kisti var ondan olmuyor sanırım🙄
Flyderndkk ikimelekannesii22 bende de çikolata kisti var :( 6 aydır uğraşıyorum. Adet günüme 5 gün falan var takvime göre ama benim hiç umudum yok. Bizim gebe kalmamız daha zor
gamzeeyzc muge1661 dimi insan regl oluncada direk onu düşünüyor benimde çarşamba günü bitti başladık bakalım ekimde bizde güzel haberler alırız inşallah canım benim
Powergirls ikimelekannesii22 engelde olabilir belki ilacla eritmiyor mu ben artık güvenemiyorum her doktora 1 senem cöp ettiler sorun yok dedikleri için
Powergirls Minik_mucizem2 kafamın dağılması için şart kuzum ben yoksa evin içinde yalnız başıma 7 24 acaba olacak mı oldu mu diye düşünüp duruyorum Allahtan kuşum var arada onla oynuyorum kafam dağılıyor 😁
ikimelekannesii22 Powergirls bilmiyorumki baska doktorlarada görüncem. Bazı doktorlar hemen başından atmak istiyor haklısın benide hemen gonderdi kist var dedi ama ne olcak hiçbişey demedi
Minik_mucizem2 Powergirls iyi bakalim . Bu ay senin için bir fırsat güzel degerlendir Rabbim nasip edecektir insaAllah sabret