Powergirls kadifemsii inşallahh sabrım kalmadı herkes hamile çevrem de göre göre psikolojim bozuldu 😑
kadifemsii Powergirls böyle düşünmeyin rabbim bilir ne zaman nasip edeceğini stresten uzak durmanız gerek . Rahatlayın Allah’a bırakın bakın nasıl da güzel olacak
keskin0072 Powergirls hayır böyle negatif düşünmeyin lütfen 🙏🏻 Allah en kısa zamanda hayırlı bir sevinçle bebek müjdesi nasip etsin size ve bekleyen tüm kadınlara
Minik_mucizem2 Powergirls üzülme herşeyin hayırlısını işte dua et . Bak bence bu ay herşeyi akışına bırak hic düşünme eşinle çok güzel vakit geçir ve bebek düşüncesini at kafandan bakalım neler olacak . Sakin stres yapma en büyük düşman o zaten
Powergirls kadifemsii elimde değil işte çok takıyorum ben takmasam esim takıyor o beni strese sokuyor bu sefer de 😑
gamzeeyzc muge1661 dimi insan regl oluncada direk onu düşünüyor benimde çarşamba günü bitti başladık bakalım ekimde bizde güzel haberler alırız inşallah canım benim
muge1661 Powergirls 4-5 gün arası sürüyor canım evlenmeden önce 7-8 gün sürerdi evlendikten sonra çok kısaldı 😅 2 gün sonra başlıyorum bakalım ovülasyon testide yapacağım. Ekim ayı bizim ayımız olsun kuzum🤲🏻