UmayGul Nemusto saglik olsun😂🤭 benim ne enfeksiyonum var bilmiyorum tahlil falan yapmadi ama yazmis iciyorum yinede😂
UmayGul Nemusto ya aklima takildi 4 saatte bir dedi nidicarti gece gunduz surekli 4 saatte bir mi aliyoruz sende oyle mi iciyosun
Nemusto UmayGul nidicart normalde tansiyon ilacı bildiğim kadarıyla o yüzden doktor gidince azaltıyo zaten. Benim bebiş hareketleri azaldı mesela bide karnımı sert hissediyorum
Zeynepmasal Nemusto neden oluyormus bu karinin sert lmmadi ve bebis haraketlerinin azslmasi ben de progestan kullaniyordum sonra doktor bunu kesip gundd 2kez nidicart a baslatti ama karnim daha buyuk ve gergin geliyor bzen
UmayGul Nemusto aa yanma olayini simdi anladim gece bende su gibi kalktim surekli ustume degistirdim sanada mi oyle oldu. Su sertlik benimde basima bela ya o kadar magnezyum iciyorum ustelik
Nemusto Zeynepmasal bilmiyorum ki ben ilaç kullanımına bağladım.ya da bebek büyüyor bide bu haftalarda daha fazla uyuyor herhalde anne karnında önceden derdim bu çocuk ne ars uyuyo diye:)
Zeynepmasal Nemusto Bir de boyle afedersin ama zaman zaman ozel bolge de sanki iple ince ince cekiyor gibi bir his olusuyor mu ya bu da bebek buyumesiyle mi alakali acaba
Nemusto Zeynepmasal bugün tam 31 haftalık olduk sen kaç haftadasın? Evet böylr cubuk batıyo gibi bide dolgun gibi oluyo sonra geçiyo
UmayGul Nemusto anladim ilk basta bilememistim demek ondanmis 🤦vermesi lazimdi hatta karin sertlesmem gecmeyince gunde iki magnezyum dedi o sekilde iciyorum. Haftamiz ilaclarimiz vs ayni arada etiketleyim birbirimizi destek oluruz olmaz mi 🙏