Nemusto UmayGul benim kanamam olmadı sancıyla gittim nst de doğum sancım çıktı.benımde 27 de oldu. Sebep yok sadece idrar yolu enf sürekli tekrarlıyor bide ben stresli gebelik geçirdim malesef. Bebiş 30+3 de gittim en son salı günü 2160 gr dı🧿💙😊
UmayGul Nemusto masallah ya bizimki de toplansin istiyorum saglikli herseyi de yiyorum ama az zayif gibiyiz☺️
UmayGul Nemusto bugun adalattal verdiler hastanede nidicartta cikincada nidicart verdiler sadece ustelik pruton mudur nedir hatirlamiyorum o igneden ciger gelistiricilerdende olduk derken garibim hakli hareket konusunda
Nemusto UmayGul evet benım yavrumda öyle elleşmesem uslu uslu kuzucım😊 adalat öncekinde vermişti şimdi nidilat sadece oda içinde ateş basıyo kızarıyorım.bide antibiyotikte kullanıyorum ben
Lavinkumsal UmayGul bende aynı durumdayım hastanede yatıyorum iğne yapıldı sancım çıkıyor nstde şuan kilosu 2 kg bana az gibi geldi sizinkinin kilosunu kaç dediler acaba 🙁🙏
UmayGul Lavinkumsal 1900 dediler banada az geldi hepte saglikli besleniyorum meyvem kuruyemisim sutum vs eksik olmaz🥺
Lavinkumsal UmayGul bende öyle sürekli meyve süt gibi ürünlerle besleniyorum ama işte herssy nasip vardır bu yaşadıklarımız da bı hayır vaktiyle dogsunlar inşallah 🙁
UmayGul Nemusto aynen☺️ benimde midem bir tuhaf oluyor ilaclardan bir de bazen dedigin gibi ates basarken aniden titriyorum. Banada verdi antibiyotik
Lavinkumsal Nemusto iyi dedi ama benim korkum kilosu biraz daha fazla olaydı belki erken doğum dahi olsa kuvezde kalmazdı ama şimdi doğarsa kuvezde kalacak 🙁
Nemusto Lavinkumsal küvz olayı öyle değilmiş bazen zamanında doğan bebekler bile girebiliyomyş allah korusun 🙏🏻