Mervebyr Banada bugun doktor bebeğin kafası aşagıda dedi ama eşi yukarda korkma dedi belki pozısyon değiştiriyorlar bende 25. Haftadayım
Tugceayse Mervebyr benim 18.haftadan beri bası asagıda şeffaf akıntım cok oluyo kiloydum hep ıslanıyor sizinde oyle mi
Dilose marbling10 aynen dedi canım çok fazla eğilip bişe yapmıyorum işte yapmıyorum kaynanam sağolsun
marbling10 Tugceayse Normalden fazla bir akıntın olurs gel dedi, normalde çok akıntım yok benim hani hafif oluyor bazen başından beri ama hamilelikten önce de olan bir şeydi. Bariz bir akıntım yok
marbling10 Dilose amin canım, bir arkadaşımla konuştum o da benzer bir şey yaşamış ama zamanında doğum yapmış. İnşallah bizim de öyle olur
Sebnemkader marbling10 benim de 28. Haftada doğum kanalına girmiş dedi doktorum. 39 haftalık olduk hala doğmadı. Ultrasonda kafası çok aşağıda gözüküyor diyordu ama alttan muayenede biraz yukarıda dedi.
marbling10 Sebnemkader aa çok umut oldu bu durum bana ne güzel maşallah. Başka bir şey demişler öiydi peki? Ya da siz bir rahatsızlık hissettiniz mi? Baş gelişimi nasıl ilerledi?
Sebnemkader marbling10 erken doğum riski var bile demedi doktorum sadece dikkat et dedi. Kötü düşünme bol bol bebeğine dua et ve doktorunu dinle bence. Doktorlar her zaman en kötüyü söylerler bir de en ufak bir şey de çok korkutuyorlar