Akturk93- 1anneadayiii elbette yapmaya çalışıyorum canım ama yok yani olmayınca olmuyo bir de abim kayınpederim aşçılar restourantta var ama bende iş yok 😂
AysezulalGvn 1anneadayiii öyle çokta rahat değil çünkü iş eşime yemek yapmaya gelince değişiyor çok yemek seçen biri e bnde öyle aman aman bilmiyom deli deli düşünüyorm ne yapıcm diye 😑🥴
hilallcetinkya Nefis yemek tarifleri ELİF ATALAR tarifler muhteşem tek geçerim ordan öğrendim yemek yapmayı 2 senelik evliyim herşeyi yapabiliyorum arada bi NYT MUTFAK,YASEMİN ATALAR,SEVİM ATALAR tarifleri tam tutuyor ❤️🔥
mehmel54 1anneadayiii internetten baka baka öğrenirsin bende bekarken fazla bir şey bilmezdim ac kalmazdım ama evleneli 10 ay oldu internetten baka baka birde anneme sora sora öğrendim yaptım kimisi aklımda kaldı kimisi kalmadı hâlâ daha bakarım bilmediğim çok şey var ama internet sağolsun çok yardımcı oluyor valla
balbocegim27 Neslikra06 Benim de fam tutmuyor du simdi akşamdan karbonat la islatiyorum sabaha kadar bekliyor biraz da biber salçası koyuyorum oda lezzet veriyo kimyon da koyuyorum gaz yapmasın diye son zaman da yaptığım kuru fasulye nohutlar bunun sayesinde güzel oldu bide köyden getirtiyorum
Neslikra06 balbocegim27 karbonat ne kadar koyuyosun peki ıslatmaya,düdüklü de pişiriyosun demi ben düdüklü de yapıyorum da yine de tutmuyor bazen 🙈
balbocegim27 Neslikra06 aynen düdüklü de yapıyorum ilk evlendiğim de bi kere tencere de deneyim dedim 1 aylık gazı bi kuru fasulye de yakacaktim dudukluye koydum 1 tatlı kaşığı kadar koyuyorum
Dunyabebek 1anneadayiii canım yemek yaparken pozitif düşün güzel yemeğin sırrı sevgini katmaktır derler ya bu doğru. Severek yap. Kötü olursa yılma yapa yapa ogreniceksin
Mom54544 1anneadayiii eşinin damak tadı iyiyse istişare li gidebilirsin biz öyle yapıyoruz 5 yıldır çok nadirdir kafama göre yemek yaptığım ha bide nefis yemek tariflerinden ve YouTube’dan falan değişik seylere bakarım eşim biraz secicidir stabil yemekleri yemez çok fazla diye yapa yapa öğreneceğiz 5 yıl oldu halen bazen sen yumurtayi yapamiyosun ben yapayım dur der 😂
Jdjdjdjk 1anneadayiii yaptığınız her yemekte koyduğunuz her malzemeyi kavurmanızı öneririm tat verecektik özü olacaktır, çokta fazla su koymayın gerekirse pişince ekleyin nefis yemk tarifleri birebir tutuyor
Eylul2797_ 1anneadayiii ögrenir sin canım ben hic bisey bilmiyordum evlendiğimde bekarken annem hic yaptırmadı merakda etmezdim evlendim oradan buradan göre göre simdi esim benim yemegimi kimsekşne degismez herkes begenşr gzl yapıyorum zamanla sende sıkma canını yapa yapa alısırsın ve daha gzl yaparsın