Uyumsuzzz 10 aylık evliyim bende hiç yemek yapmayı bilmiyordum sonra internette baka baka birsürü kişiler ağırladım. Çok mükemmel yaptığım söylenemez ama elimden bu kadar geliyor diyorum yapacak bişey yok eşim bazen beğenmiyor beğenmesin napalımm 😁😁
sumeyraballl 1anneadayiii kendini o şekilde alıştıra bilirsn bende 1 buçuk senelik evliyim elim o şekilde alıştı 😊
Elifinannesi11 1anneadayiii 18 yaşında evlendim mutfağın m si yoktu bende sana şu kadarını söyleyeyim o mutfak kendinin olunca öyle bir yapıyorsun ki hemde sverek hem elinizin altında YouTube diye bişey var ben hiç zorlanmadım Bir sefer iki sefer yaktım sonra valla herşeyi çıkardım eşimin önüne kırk yıllık avrad gibi nasıl yapıyorsun hiç bilmeden diyor şimdi 💕 kasma kendini git mutfaga kır dök yak ama bir olur iki olur yaparsın
Akturk93- 1anneadayiii beceriyle alakalı bacım insanın elinin lezzeti olacak benim 6 sene oldu hala tırt 🙈🤷🏻♀️
Ela20 1anneadayiii morelini bozma olabilir zamanla hepsi yoluna girer. En basit yemeklerden deneye yanila yapıp öğrenmeye çalışın
Heather 1anneadayiii mesela sizce ne si olmuyor? Mesela suyu çokmu kaçıyor not edin birdahakine daha ax koyun su. Defter tutun göz kararınız gelişene kafar.
Gulerdemr01 1anneadayiii kız bende 1 senelik evliyim 😃22 yasindym bekarken hep gezmekten yemek yapmayı blmyodm internetten baka baka yapıyorum eşimde sağolsun yardm eder bana suan gebeyim diye kendi yapıyor canım kocam😀😚😎
PrensesFiona 1anneadayiii nefis yemek tariflerinden baka baka yemek yapmayı öğrendim. 15 16 yaşında girmiştim mutfağa ilk şuan 22 yaşındayım. Annem şey der hep internetten baka baka da avrat oldunuyormuş demekki. 😅
AysezulalGvn 1anneadayiii misafir yemeğe değil çaya çağırıyorum genelde ya da kahvaltıya kahvaltıda eşim hallediyor saolsun herşeyi bende yardım ediyorum 😅 çaya çağırdıklarımada ikramlık vs yapıyorum onlarla aram iyi en azından 😅
Inci3434 1anneadayiii ay bende valla heryer berbat pisleniyor bi ton aksilik cikiyor illa ki tadi kotu oluyor ne bilim hic yapamiyorum ya off