NESLIHAN_ rsm_0026 evet başka birisi de 32 de kanala girmiş bebek 36 da doğum yapmış suyu gelmis doktora acil sormam lazım. Doktor da herseye hazırlıklı ol demişti
rsm_0026 NESLIHAN_ bnmde suyum azalmş o yzden her dk detaylı ultrasona alıp bakıyor durumuma su çok önmli
Busesue NESLIHAN_ ben de 35 haftanın içindeyim hıçkırık tam genital bölgemde hissediliyo sizce dönmüş müdür bebegim
NESLIHAN_ Busesue yani tam bilemem ama şuan herkes hissediyor ve dönen kişilerin hissettiğini anladım doktora gidip tam ayrıntılı bakması daha doğru olur 😇
NESLIHAN_ rsm_0026 ayy aman dikkat 🙏 benim de şuan bebeğin eşi mide kısmında olduğu için inanılmaz mide yanması hissediyorum doktor yemek yesen de yemesen de baskı yapar dedi yemek yemekten korkuyorum 😑
rsm_0026 NESLIHAN_ süt iç o yanmasına etki eder blki bi derece olsa da ve ymklerden hmn sonra uzanma biraz hareket et blki faydası olur bunun
NESLIHAN_ rsm_0026 ılık süt ve bal içiyorum ama bir nebze iş görüyor yarım saat ancak gidiyor kullandığım şurup da var ama yine de tam çözümü yok sanirim idare edeceğiz az kaldı demekten başka çaremiz yok 😂❤