Pinar__50 Ness23 bugün yanına ındım ıyı dedıler ama uyutmaya devam edıyorlar 72 saat daha uyuyacak sonra uyandırıp bakacaklar ıyıyse verecekler yoksa devam uyumaya 🥺
Pinar__50 minikkusummm evet bugün yanına indim hersey ıyı normal dedı ama uyutmaya devam ediyorlar 72 saat daha uyuyacak eğer uyandığında ıyı olursa verecekler yok halen aynı ıse uyutmay devam o kadar zor kı opememek koklayamak kucağına alamamak rabbım dusmana vermesın 🙏🏻
Zelsonr Pinar__50 Çok çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲 Sağlıkla evinize dönersiniz inşallah 🤲💙 Duurmunuz nasıl şimdi var mı bir gelişme canım?
Pinar__50 Zelsonr çok teşekkür ederim amin inşallah aynı uyutuyorlar daha 72 saat daha uyuyacak sonra uyandırıp bakacaklar ıyıyse verecekler aynı ise uyumaya devam 😞
Aycha Pinar__50 Allah acil, daimi şifa versin. Bebeğinizi, en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin inşallah.
Zelsonr Pinar__50 İnşallah 72 saat sonunda sağlıkla kucağına alırsın canım benim. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın🤲🤲💙
Pinar__50 Ness23 merhaba persembe günü emar cekecekler ınsallah Bellı olacak bızde beklıyoruz sabırla dua ıle çok zor bi süreç 🥺❤️
Glstn03 Pinar__50 rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım rabbimin evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️