Esra_23 Pinar__50 Allahım tez zamanda kavuştursun bebeğine şifalar sanada sabırlar diliyorum rabbim o miniğin yüzüne güler en kısa zamanda inşallah, 🤲
Pinar__50 Ness23 yok hiç bir bilgi vermedıler sabah esım gelınce ancak sorar uyku uyuyamıyorum bı alsaydım kucağıma 🥺
minikkusummm Pinar__50 yaa canim benim dün yazismistik agir kaldirmakla alakali konumun altinda cok üzüldüm 🥺 ama cok sükür kalbi atiyor, allahin izniyle beyninde de hasar kalmaz insallah sag salim kavusursun yavruna 🙏🏻 Dualarim sizinle
Pinar__50 minikkusummm çok teşekkür ederim amin inşallah sende çok dıkkat et kendıne ben çok yordum kendımı çok stres yaptım sen çok dıkkat et sağlıkla al bebegini inşallah kucağına sende 🙏🏻❤️
minikkusummm Pinar__50 insallah canim sende gönlünü ferah tutmaya calis biraz uyu dinlen sabah hayirli haberler alirsiniz insallah 🙏🏻🌸
SeherKabilayNergiz Pinar__50 canım benim Rabbim yavruna şifa versin inşallah içini ferah tut iyi düşün iyi olsun 🙏
yazzz07 Pinar__50 Pinar__50 allahım şifa versin bebişinize 🙏🏻 İçinizi ferah tutun, asla kötü düşünmeyin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınıZ
minnakannesi1 Pinar__50 Rabbım.safi ismiyle şifalar versin bebeğinin adını yazarsan yasin okumak isteyen olursa okusun şahsım adına ben okurum..