eso14 Asfgghjjcansu12 bende öyle 😂😂 psikolojik oluyor yA. Bide ben çok pimpirikliyim. İçsem ayrı dert oluyor. Niye bu kadar belirtilerim gidiyor diye. İçmesem allak bullak 😂 bide ben şey fark ettim sende oldu mu bilmiyorum ilk zamanlar 3 litre su içerdim şimdi zerre içesim yok. Bişey olmaz inşallah tek korkum o
Asfgghjjcansu12 eso14 evet su içemiyorum aklıma gelince bile midem bulanıyor zar zor hap yutarken içiyorum biraz
Asfgghjjcansu12 Tugce1903 dikkat et kendine zamanla geçiyor benim geçti doktor 12. Haftaya kadar devam edelim dedi garanti olsun dedi
Aysenurz Tugce1903 korkma canım bende de ara ara oluyordu şu an 13 haftalığız çok şükür kesildi bir süredir olmuyor illa düşük belirtisi değil yani açık renk kanama olursa sıkıntı oluyormuş daha çok. Ben de fazlasıyla evham yapıyordum ama geçti yani sen de gönlünü ferah tut bol bol oku bebeğini 💕
sheyda1991 Ben 11. Haftadayım ama hala mide bulantıları devam ediypr. 5. Hafta ilaca başladık ama bana mısın demiyor. Günde 20 yi aşkın istifra eder ilaca başlayınca 10 a falan düştü ama iştah sıfır. Su içsem bile 5 dakika midede kalma süresi sonra hemen banyoya koşma. Tost ve elma dışında yediğim bi şey yok doğru dürüst çünkü yiyemiyorum. Onları da yiyince maksimum 10 dakika tutabiliyorum kendimi yine istifra ediyorum. Ve karnım 6 aylık hamile gibi şiş. İlk aylae gaz olur dediler ama gaz olsa bi çıkış yolu bulur o sa yok 😅 göbeğimde yoktu anlamadım bu ne. Umarım mide bulantılarım düzelir 1-2 haftaya kadar çünkü haftaya işe başlıyorum tekrar ve öğrencilerin yanında çok zorlu olacak bu süreç.
Gamze-38 sheyda1991 Ah aynı şeyleri yaşıyoruz inanın hayatımı kusma ele geçirdi 6 haftayı geçik tir su bile içemedim ilaç felan asla faydasız naparsak 😔
sheyda1991 Gamze-38 inşallah sizin beni. Kadar sürmez çünkü 1 ayım dolmadan 4 kilo verdim bile. Şahsen ben yemek yemeye aşık biriydim. Şu an yiyemediğim için aşırı sinirliyim 😅 Yemek programları bakıyorum iştahım açılsın diye ama nerdeee gördükçe lavaboya koşuyorum 😒
sheyda1991 Asfgghjjcansu12 ayrıca da hemşirelikte çpk güzel bir meslek. Sağlık alanı hep saygı duyulması gereken Alanların başında :) benimde çalışmalarım sağlık üzerine o yüzden seviyorum işimi
elifinilki27 busethemom Şu amda 10+4deyiz hala devam eden sanki adet olucakmışım gibi bir ağrı ve akıntım oluyo ve yavrumu hissetmemek canımı sıkıyı daha erken acaba diyorum birşey mi oldu herşey yolunda mı içimde ama hep aklım onda 😁
ressamistanne elifinilki27 akıntı çok önemli dr a söyleyin mutlaka. Benim 6 gün önce şiddetli kanamam geldi dr akıntın var mı diye sordu enfeksiyon kaynaklı olabiliyormuş. Allahım korusun 🙏🙏 11.hafta bu arada
begonvilko Ben de 8+2′yim bugün. Kasık ağrılarım her gün var. Çok şükür sabah bulantılarım yok ama öğünlerden sonra midem yanıyor, grissini yiyorum bir iki tane. Bastırıyor midemi. Grissini tavsiye ederim kızlar çok rahatlatıyor.
Tugce1903 Aysenurz öyle yapıyorum zaten canım dün açık renkli bir defa kanamam oldu hemen doktora gittim iğne vurdular. Yarın kontrolüm var yine inşllah birşeyi yoktur.
elifinilki27 ressamistanne bende 10 +5deyim emfeksiyonum var doktora söyledim fitil kötü yaptı bende travazol kullanıyorum o yüzden
Huri-li Tugce1903 benimde 8. Haftamda oldu lekelenme 5 gün sürdü doktor yorgunluktan olabilir dedi progestan. Verdi Düşük önleyici iğne yaptı yani bu durumlarda illa görünmek gerekir ama Allah’ın izniyle korkulacak bişi değil sizde korkmayın