Missmanan Rabia88 kızımın ismi BEGÜM olacak inşallah ☺ Hanım hanımefendi anlamıda Türkçe isimleri çok seviyorum Arapça isimleri iyi araştırın gerçekten anlamları çok değişebiliyor ÖZGE BİLGE AYBİKE vs bunlarda Türkçe isim 🤗
Rabia88 Prensesannesii Huma anlamı çok güzel ama belis i tam bilmiyorum gerçi eşime desem beliz mı belis mı çok zorluk yaşar der hemen eleriz ,😂 bizim kriterler çok fazla
ZeynepFatih Elisa ,Hafsa Mina ve duru vardı aklımızda dün netleştirdik duru olacak Allah’ın izniyle 🤗
Rabia88 ZeynepFatih adıyla gelsin prenses Duru ismi çok güzel ama abimin kızının adı ve eşimin de dayısının kızının adı Duru 😞
Meryem4290 Ne tesadüf biz de karar veremedik henüz 😓32+5 olduk hala isim yok ortada 😁 isimsiz diye seviyorum kızımı 😅
Meryem4290 Beğendiğim isimler arasında; Asude, ebrar, hesna, revna, yüsra, Serra, Kübra, Bengisu, Azra, süeda var 😍
Rabia88 Bahar Defne Aslı ipek gibi isimler var aklimizda aslında Zeynep ve Elif isterdim ama yakın zamanda arkadaşım ve eşimin kuzeni koydular çocuklarına 🤔 Eşimin de benimde bazı takintilarimiz var eşim alfabenin ilk harfleri olmasın okulda hep önce onu kaldırırlar uzun olmasın yazarken yorulur diyor bende sonuna M harfi gelince anlamı bozulmasın diyorum örneğin Ada severken AdaM oluyor gibi birde noktalı harfler mail adresi alırken ve yurt dışına çıkacak olsa sorun olur yani sevdiğimiz ipek ismini de öyle eledik bakalım bu işin sonu nerde bitecek büyük ihtimal Defne kalacak 😂 Fundis eylulay34 Reyhanmst deletedmom01 burcuali38 ZeynepFatih Meryem4290 mervebalandi28 sevilayumitozdemir
Alinmavi Mavi olacak kizimin adi. Bir ihtimal yanina Lena eklenebilir. Lina, Lima, Alin, Defne, Sedef, Ela, Azra, Sude, Güneş isimleri de guzel.
eylulay34 Benim hamile kalmadan belliydi. Erkek olursa barlas ya da Demir, kız olursa deniz demistik. Kızımiz olacak inşallah.
Fundis Kizlar Ben SILA DÜSÜNÜYORUM 😍😶🤭 size Güzel isimler söyleyim ALYA, erva, LINA ,LEYAN,Menesa, Rabia , Berra, MINA, liva, YÜSRA, ELVIN, Hira, NIRA😍💪🏼