Aiteh sende benim dediklerimi demişisin canım hamile kalanın 1 tane kaybı var ve hiçbir rahatsızlığı yok yada bilmiyor ve gebelik testi o kadar net cıkmışki bügün yada 5 gün sonra doktora gitmesi bişeyi deyiştirmiyor yada bügün ögrendi diye düşük önleyici vitamin vs ilaç kullanıcak anlamına da gelmiyor ha tabiki hhamile kendine dikkat edicek ağır kalmırmıcak ama ben bu söyledigim şey ilaç vs konusunda kendi ailemden biliyorum..
Abimin eşi 16 yaşında ilk cocuguna hamile kaldı (şuan 21 yaşında) ve ona kalp kapakcığında sorun var rahmin ters tüp kapalı vs çoğu şeyler söylediler birgün türbeye götürdüm ve önce oraya daha sonra cami de namaz kılarak dua ettik
Hastalıgı yenmesine cocugu olmasına diye meğersek o anda 1 aylık hamileymiş zaten köy hayatını bilirsiniz kömür odun vs bürsürü iş hiç farketmemiş gebeligin bebek 4 aylıkken karnı büyümege başlamış migde bulantısı falan derken ebeye gitmiş ve hamilesin demişler diyecegim şu ki bu 5 yıl önce olan bişi bizzat yaşadım ve maşallahı var 2.paşasını doğurdu doktorların dedigi hastalıkların 1 tanesi yok şuan bin şükür
Diger yengem ise 25 yaşında ve 3 yıllık evli 3 defa aşılama şuan 2.defa tüp bebek deniyorlar doktor hiçbir sorunun yok neden olmuyor diye bürsürü para döküyorlar dine düşkünler ama önce doktor dedikleri içn birşey demiyorım karışmıyorum da
Anlattıklarımdan bişiler anladıysanız eğer ne demek istedigimi de anlamışsınız dır allahım herkeze sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin ❣️