bebeklibirisi Zeynepcim Allah sağsalim kucağında göstersin bebeğini ve bütün tertemiz kalbi ile Allaha dua eden herkesin emanetini ,kendi bebeğim için de bana onu gönderdiği için de Allah a o kadar çok dua ettim ki , hatta bana bir çocuk vermediği zamanlarda bile bunda da vardır bir hayır dedim hiç üzülmedim, çocuğu olanları hiç kıskanmadım çünkü çocukluğumdan beri öğrendiğim tek şey kıskançlıkla ilgili kıskançlık şeytanın yolundan gitmektir, ben Allah yolundan şaşmadım ve rabbim nasip etti, artık duama sen ve senin gibi güzel diliyle insan kırmayan anneleri de katıcam, dediğim gibi senin gibi annelere yazıyorum ben herkesle muhattap değilim sadece kendisi benim yazdıklarım hakkında ortaya yorum yapıp sonra da ben onun hakkında ortaya yorum yapınca üzerine alınıp diliyle insan kıranlara sonra da inançtan bahsedenlere değil saçma yani hem dilinle insan kır hem de inançtan bahset , bir söz varya işte diliyle insanları kıranları ibadetler bile temizleyemez neyse duamdasın canım, Allaha emanet ol 🥰