evetbenavukatiyim Kızlar 25 haftalık hamileyim ve sürekli açım . Günde kaç öğün yiyorum bilmiyorum ama sabah 8 gibi kahvaltı yaptım sonra 11 de muz ceviz bal yedim süt içtim daha iki olmadı saat ama ben gene açım canım tatlı istiyor sürekli 🤷🏻♀️ Herkes böylemi ?
Gkcdila evetbenavukatiyim kaç kilo aldın peki bu zamana kadar? Ben ilk 3 ay çok açtım sonra normale döndü ama yine de kilo alıyorum 21 haftada 9 kilo 😕
Annesininbitanesi1 evetbenavukatiyim bende açıkıyorum ama yemekten çok canım tatlı istiyor benim sürekli ya 28 haftalığım 6 kilo almışım
Busra2013 evetbenavukatiyim ay ben tatlıyı agzıma suremıom ya cınsıyet erkek olarak tahmın rttı ama tatlı yemıom bı kız dedı bı erkek dedı bende 11 de uyandım yumurta patates zytın muz yedım saat suan 12 daha bısı yemedın ama sankı hıcbısı yememısım gıbı mıfrm bos gıbı hıssedıom
evetbenavukatiyim Busra2013 Bizimde erkek son zamanlarda böyle tatlı delisi oldum önceden değildi pek
246810 evetbenavukatiyim bende tam tersi 23 +4 haftalık hamileyim hiç bişey yiyesim gelmiyor acikiyorm ama zorla yiyorum sebze yemeklerinden ilk haftalarda çok sogumustum şu an hala devam ediyor bebeğimi besleyemiyorm diye kafaya takıyorum 😐
evetbenavukatiyim 246810 O beslenir sizden alır siz yemeseniz bile ama yine de sizde aç kalmayın tabiiki
sunashn50 evetbenavukatiyim 25+5 iz bende sürekli yiyorum 12 kilo almışım hala da almaya devam ediyorum yat kalk sürekli yiyorum 😂
Busra2013 evetbenavukatiyim bı cınsıyetı ogrenseydım kurtulsaydım su hurafelerden surejlı yok cısım bole yok sacım bole yok yuzum bole bı ogrenemedım su cınsıyetı
Aleynaa1 evetbenavukatiyim ay bende öyleyim yaa şuan 26. Haftaya giricem sürekli ağzım boş durmuyor acayip yiyorum ne olucak böyle giderse şişicez iyice diye korkuyorum 😂😂