Azizinannesi2 Sosyalmom enfeksiyona baktı mı acaba bende aynısını dedim kasıklarıma kadar geliyor dedim hem idear tahlili yaptı enfeksiyon çıkmıştı
Azizinannesi2 Sosyalmom Maşallah seninki daha küçükmüş niye oturmamiza izin versinler ki anneler rahat rahat oturur mu 😂😂
Alse35 Azizinannesi2 yok sordum genelde doğum zamanı bakıyormuş gelmeyecek gibiyse sezaryene alıyormuş biraz fazla rahat bi doktorum var sanırım 😇
Azizinannesi2 Sosyalmom Onunki ayıp olmaz lutfe sen oturursan ayıp olur ben eğer uzanacaksam oturacaksam hemen değişik bir oyun kuruyorum o arada dinlenme fırsatım oluyor azcikda olsa zaten simdi dinleniyorum ama 😂😂
Aybuss Ayyyy bende sabırsızlaştım iyice Pazar günü 36 haftalık olucaz 🤣 Zaman su gibi aksada dopursammmmm doğurmakkk istiyorum kızımı merak ediyorum prensesim nasıl birşey acaba 😂
Azizinannesi2 Aybuss Anlamadığım şekilde çok çabuk geçiyor zaman valla temizliğe basladigimda 35 haftalıkdim temizlik bitti sayılır 37haftalik olmuşum sağ sağlım kucağımiza alalım insalalh 🙏❤️❤️ çok güzeldir prensesiniz ❤️