NesrinDefne ooo Cok almışım canım ya doktor yeme dicek yiyecekleri yasaklanacak 😄😄
Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️
CansuHakanDabakan benimde oleydi 18 hafta olunca kilo almaya başladım 😄😄😄
40 kilo ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum 🙈 göbeğim önden önden gidiyor 😂 22 haftalığız 😍
dilarasrbst idare eder snn 😄😄😄
Seyda34 Bu kilonun bende kalmasını çok istiyorum herkes çok yakışmış diyor 40 kilonun üstüne çıkamıyordum önceden 😂
dilarasrbst 40 Cok zayıf olmali 😄😄
68dim hala 68im 13.haftadayım daha cok erken ama zaten sonra alcaz bari bu dönemlerde kilo almayım😅1.80boyum var yarmagüle dönücem😰
14+2 haftalığız 78 kilo idim şuan 71 kiloyum istemsiz kilo kaybı çünkü kusuyorum ☺
Gerçi her ihtimal mide bulantısı ve kusmaktan iyidir🙄
Seyda34 aynen ölüm gibi her gece ağlayarak uyuyordum hatta yorgunluktan bayılıyordum resmen öğlen başlayıp gece yarısına kadar bulantı günde 3 sefer Kusma çok zor şimdi daha iyiyim şükürler olsun evde kendi serumumu takıyordum halim kalmadı yemek yiyeceğim günleri bekliyorum 😘biraz topluydum iyi oldum oğlum annesini düşündü kilo versin diye 1,70 boyum bakalım Doğuma kadar kaç şekle gireceğim
Seyda34 her önüne gelen çok zayıfsın diyordu moralim bozuluyordu 😂 şimdi ise böyle çok iyisin diyorlar 😂
Seyda34 Benim de bel rahatsızlığımdan 10kilo almam gerekiyor, doktorum kızıyo alma diye😐 Elde değil alınıyo😂
Seyda34 Biliyorum biliyorum ama herşeye aşeriyorum 😂😂
Seyda34 olmasın canım çok zor annem erkek olduğu için şanslısın dedi bana kendisi bende 9 ay aralıksız kusmuş hem kendi çok zayıflamış bende 1.800 doğmuşum Benim erkek annem az kaldı diyor 16 da bitecek diyor onu bekliyorum bende inşalalh 😘 6 yıldan sonra gelen zorlu bebeğim zorluğunu böylede gösterdi rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almamızı nasip etsin