NesrinDefne Seyda34 50 kilo ile hamile kaldım 17. Haftamdayım 59 kiloyum 😂😂 Şiştim anacım şiştim görenler doğum ne zaman diye soruyor ödem de var zaten iyice şiştim imdaat 😂
1PrensAnnesi Seyda34 aslında uzun boyluyum gebeliğim daha yeni belli oluyo diyeblrm toplu durmuyorum ama kilo aldkça gerliorm yinede 🙄
Tugcee Arzu bende 50 kiloydum 29 haftayım şuan 70 kiloyum bende hep açım 😂 sadece kalça ve göbekten gidiyorum
Arzu Seyda34 Eşimde vermesen daha iyi olur diyor çok zayıf olduğum için normalde şuan ki halim beğeni topladı hayırlısı bakalım 🙂
1PrensAnnesi Seyda34 ay maşallah☺ Bana daha yeni yeni diyolar hamilemisn diye 🙂 6ay bitti 7ye girdm yani artk belli olsn diyorum bende ama kilo almak gerio işte
Zekiyetufan43 1PrensAnnesi bende öyleyim 54 ile hamile kaldim 56.5 kiloyum su an besinci ayda gobegim ciksin istyrm 🙂)
SultanzTenbel 1PrensAnnesi ay banada aynısını diyorlar sadece 2 buçuk 3 kilo anca aldm 24 haftalığız göbeğim yok beni gören hamile sanmıyor
Sehrialya NesrinDefne Bakiyorum anneler bide zayiflamis alan bi anne gorunce oh dedim benim durum bek anormal degil 15+6 54 kiloyla hamile kaldim 59 suan
Sehrialya NesrinDefne Bakiyorum anneler bide zayiflamis alan bi anne gorunce oh dedim benim durum bek anormal degil 15+6 54 kiloyla hamile kaldim 59 suan
Alinmavi Neseli68 benim aklim almiyor bunye meselesi mi yemek yiyemediniz mi yoksa ben yemedigim zaman wc ye de cikamadim her sey yaradi
Alinmavi CansuHakanDabakan nasil becerdiniz bu isi ya ben yemesem bile kilo aldim yedikce bidon gibi oldum