istanbullugelin34 yamacinannesii valla ben sürekli kalkip 2 3 yudum süt içip yatiyorum o an rahatlatiyo gittigi yere kadar yine uyaniyorum yine iciyorum öyle sabahi ediyorum iste
Bankacianne48 yamacinannesii yatmadan önce maden suyu içiyorum Beypazarı. Bnmde gastrit ve reflu var hem bebeğe faydası da var
yamacinannesii Emineekyl genelde gece başlıyo evet gün içinde çok olmuyo ne zaman yastığa kafamı koyuyorum o zaman geliyo
istanbullugelin34 yamacinannesii ama yinede alçakda yatmaktan daha iyi tabi tek yastık yatamiyorum normalde yüksek yastikta yatamazdim
Bankacianne48 yamacinannesii yok Kızılay in sade olanı yüksek cnm bn günde 2 içiyorum çok zaman 35 inci haftaya geldim hic ödem im bile yok tuz sodyum vs ödem yapiyor
Aycaaa571 yamacinannesii boğazıma kadar yanıyor herşeyi yiyemiyorum baharatlar ve kızartmalar beni mahvediyor hamilelikten önce yoktu sonra olmaya başladı
yamacinannesii Aycaaa571 ben geçen gün mesela yatmadan önce yemek yedim bişeyim yoktu gece ama bazen 4 saat öncr yemek yemeyi kesiyorum yanıyo yine
Hande59 yamacinannesii lansor kesin çözüm net ağlayarak kalkardım her gece gündüz de hareket ettikçe midem yanardı gaviscon şişe Şişe yazdırırken doktorum lansor yazdı
Aycaaa571 yamacinannesii baharatlı bişey yiyince başlıyor yanmaya yatmaya başlayacağım saatte boğazıma geliyor yanması
yamacinannesii Aycaaa571 Evet herkesin farklı oluyo ya kimine süt iyi geliyo kimine soda hepsini deniycez tek tek herhalde
cinardefnemoms yamacinannesii bendede gastrit ve Reflü var yandığı zaman yoğurt yiyorum iyi geliyo. Bazılarına da süt. Dr yanma için gaviskon veriyo ilk hamileliğimde çok yanma olduğu için hep kullandım iyi geliyodu şimdi arada oluyor yoğurt yiyorum