Suicmeyiunutma yamacinannesii Gaviskon ve rennie şurupları hamilelere zararı olmayan A grubu mide rahatlatıcılardır bence bir daha danışın doktorunuza. B grubu mide koruyucuları doktorlar çok önermiyor lansor vs gibi ama çok zorda kalınca kullananlar var tabi.
Tuba1453 yamacinannesii Ne güzel işte önermiyor Hakiki doktormuş.. Yan etkisi beğe etkisi, doğuma etkisi vs vs böyle doktorlar az kaldı sakız gibi ilaç veriyorlar bende karşıyım.
Dilaraeslem Soda ve asitli şeyler daha çok kanatıyor mideyi yakıyor. Soğuk süt içmenizi tavsiye ederim şifa olur inşaAllah
sedanursahin yamacinannesii herşeyi denedim artık soğuk sütte fayda etmiyor az once içtim yok yani doktora söylicem ilaç mı ne veriyorsa artık kurtulmak istiyorum cayır cayır yanıyorummmm😩😩😩😩
Karadenizli_ yamacinannesii bende reflü + gastrik var. şu 3 gecedir başladı. dün gece yatmadan yeşil elma yedim yastığımı yükselttim geçti. dene istersen bende işe yaradı.
yamacinannesii Karadenizli_ son zamanlarda oturarark uyuyun diyolar belki yastığı yükseltince işe yaramıştır
bahar3589 yamacinannesii benimde aynı gece yatarken sorun yok wcden sonra içtiğim su sabah ezanına kadar beni yatırmıyor 😵💫
Minicikkiz yamacinannesii Benimde 2 gündür migdemde yanma var. Daha çok erken 🤦 daha 2 buçuk ayım var. İnşallah böyle devam etmez. Süt içtim inşallah iyi gelir. Bu arada sende evde süt bulundur. Yoksa napariz 🤭
yamacinannesii Minicikkiz Ay kuzum senin çok erken başlamış söyle doktoruna belki önceden alabilir önlemini 😂
balbocegim27 yamacinannesii gaviscon surup al canım hamilelikte de kullanılıyor bir zararı yok ben artık doktor bile yazmadan gidip kendim aldım o derece kotuydum
bahar3589 yamacinannesii ben dün ilaç içmedim çok rahattım kan ve magnezyum ilaçları yapıyor bugün yine başladı çünkü
Feyzabeyoglu yamacinannesii 29 haftalık oldum ben de yeni yeni bu sorunu yaşıyorum. Doktor rennie şurup yazdı. İçer içmez fayda ediyor. Bisey yiyip içerken yemek borusu bile aciyordu artık benim. Hemen düzeldi
yamacinannesii Feyzabeyoglu Benim de öyle bazı geceler kulağıma vurduğunu biliyorum acısının doktoruma bi daha söyliyim belki kullan der artık
Emineekyl yamacinannesii Benimde aynı 4.ayimdayim başladı ve hergun yanıyor midem ne yesem geçmiyor gece geliyor birde uyutmuyor
yamacinannesii Emineekyl genelde gece başlıyo evet gün içinde çok olmuyo ne zaman yastığa kafamı koyuyorum o zaman geliyo