Busekayra Merhaba şuan 12.5 im devlete gitsem cinsiyet söyler mi acaba 11 hastalıkken gittiğim de daha çok erken demişti. Genelde burda devlet 16 ya kadar bekliyor gibi yazılar görüyorum. Benim haftalarımda devlette cinsiyet öğrenen var mı acaba :)
Nilufar_1996 Busekayra 13 haftada daha belli değil dedi bugün öğrendik 16 haftalik diye gittim ultrason 17+4 gösterdi
Aysel0707 Busekayra devlet hıc soylemıyor onu bosuna beklemeyın 16 17 oldugunda ozele gıdın bı kez devlet soylesede dogru soylemıyor ozel bana kız dedı devlet erkek oda yanlıs bıldı kızım oluyor zaten
Kksll Busekayra bana 12 de soyelmistİ ama ben sormadım kendi sordu cinsiyeti söyleyim mi diye tabi çok erken yanılma payları da yüksek oluyor bence biraz daha bekle
Busekayra Nilufar_1996 aslında belli de işte ben oğlumu 12 de kendim gördüm doktor da hemen bak erkek dedi zaten ama işte doktor şansına galiba bu iş
Busekayra iremahsen evet geçen hafta çok erken dedi hemen yAni özel nasıl görüyorsa uğraşmıyor hiç bebeği bile göstermiyor gerçi orasında ayrı da 🤭
AlyaEkmen_ Busekayra 11+3 de ikili taramada bursa şehir Hastanesi’nde cinsiyeti öğrendim yüzde 99 erkek dedi değişmedi hiç detaylı ultrasona da girdim oradada erkek dendi galiba biraz şans işi bazı devlet hastaneleri 20.haftaya kadar söylemiyor bende hatta söyleyince çok şaşırmıştım hiç beklemiyordum söylemelerini gerçi oğlumda hiç gizlemedi doktor söylemeden bile ben de anlamıştım o derece netti.
Busekayra AlyaEkmen_ evet bende 12 de bacakları bana dönük açıktı ilkimin erkek di :) hemen görmüştüm doktor da demişti zaten ama özeldi şimdi devlete gitsem diye düşündüm de bilemedim ondan
AysezulalGvn Busekayra 16 da devlette kız gibi dediler ama kesin bişey diyemem dediler özelde 17 haftalıkken%90 kız okdugunu öğrendim
Nilufar_1996 Busekayra yani bende ikili taramada sormuştum pozisyonu müsaitti makinada çok iyiydi ama söylemek istemedi. Bugün sordum baktı bacakları açmış erkekmis bende gördüm pipiyi 🙊
Nilufar_1996 Busekayra canım devlette makina iyi değil burda 11 12 haftada bile bebek görünümlü ultrason fotosunu paylaşıyorlar devlete gidiyorum daha öyle net bı kere gördüm oda farklı ultrasonda bakıldi iki taramada doktorumun makinası berbat kesik kesik gösteriyor 🤦🏻♀️ bugün bacak arasına baktı ama göründü açık bırakmış zaten 😄
Busekayra evlatkokusu0806 göstermesi ayrı bazıları özelde de 17 ye kadar öğrenemiyor benim demek istediğim emin olmadıkları için kesin konuşmuyorlar yada söylemiyorlar. İlkinde bebekle oynadı karnımı ovdu oğlum hareket etti gösterdi. Yani devlette aynı oluyor mu ilkini özelde öğrendiğim için bilgim yok bazıları başından atıp erken diyor geçen hafta ilk oğlumu öğrendiğim haftadaydım erken daha dedi uğraşmadı bile demek istediğim o