papatya56 Bfduam İnşallah canım Rabbim sanada nasip etsin dualarımdasın🤲🏻 idrar yolu enfeksiyonum cıktı benımde doktorum yoktu baska doktora gıttım hamilelik yeni oldugu için ilaç vermedi
Bfduam papatya56 kuzum nasıl oldun? Sen hatırlıyorum “bacak ağrım var” demiştin daha önceki hamileliğinde di mi? Kalça ve bacaklar sanki kemikleri sizlama gibi miydi?
Mas0105 Bfduam ben de böyle bir post açmayı düşünüyordum canım. Bugün pik göreli 6.günüm. yumurtlama gününden beri sol kasiğımda kramplar var. Daha önce olmazdi böyle? Bu kadar erken belirti olamaz biliyorum ama neden böyle
Bfduam Mas0105 bir bilebilsek ne iyi olurdu, senin biraz farkli sanırım benden, bende bel ve göğüs hassasiyeti opmazdi onu sormak istedim. Krampa gelince yumurtlama günü oldu bende sol kasıkta yoğun batma, zonklama gibi geçti.
Bfduam umudumvar2 bu ay demekki ciddi belirtilerim oldu bu kadar, bunlar hiç olmazdı bende, göğüs hassasiyeti vs:)
EsrSvm Bfduam Bende yumurtlama değil de çatlama olduğunda hangi tarafta olduysa o yumurtalıkta sancı oluyor canım ve o taraftaki böbreğime boşluğuma vuruyor ağrısı.Bazen yarım saat,bazen 2. Saat bazen 5 saat bile sürüyor o ağrı
Bfduam EsrSvm herkesde değişik,benim göğsünün ucu hassaslaşmazdı oda bu ay oldu. Hatta yunurtlama gununde sol kasık zonkladı battı.