GizMeh Evet 29+4 üm şimdi aşımı oldum geldim eve inşallah hayırlısı olur. Tam giderayak yine haberlerde bir hamilenin 37. Haftasında vefat ettiğini izledim 🤦🏻♀️ Yeminederim psikolojimiz bozuldu artık. İkinci dozum 3 hafta sonra inşallah
Bebegim4 GizMeh ah sorma cidden pskolajimiz bozuldu evde bile wc ye kolanyayla girer oldum yaptırmicam diye diye 28 de vuruldum aşımı korkudan 🤦♀️
Merall12 GizMeh ilk dozunda kol ağrısı bile yaşamadım ama salı günü 2.doz oldum resmen ölümden döndüm kol ağrısı miğde bulantısı kusma çok ağır geldi 2.doz
Beyza00_ GizMeh Bende gördüm kaç gündür hep hamileleri duyuyorum ben tek dozunu olmuştum haftam dolsun hemen olcam
badembid GizMeh ben ilk dozumu 15 sonra ikinci dozumu 19. Haftada oldum şu an 26+2 yiz kızımla çok şükür iyiyiz 😇 sadece kol ağrısı oldu bizde..aşı olmakla iyi yapmışsınız covid olmak daha kötü hem size hem bebeğe Allah korusun.. bol antikor olsun size ve bebeğe şifa olsun 😍
Kiki-riki elaweannesi bende gördüm haberi pazartesi ye randevu aldım 33 haftalık oldum ama son anda bişi olursa ne yaparım diye düşündüm en iyisi olmak el mahkûm 😔😔
Myyaren Bende 16 haftalık sırf o haberden dolayı aşı olmaya gidiyorum şuan insallah bişi olmaz bu zamana kadar hiç yaptırasım yoktu 😔😔
leylo29 Myyaren Canım bn 2 dozu oldum 16 haftalıkken m etme sorun olmaz bnde olmadı yanı 2 gun kol agrısı 1 gunluk halsıxlık ve bas agrısı oldu sukur cok iyiz
GizMeh Myyaren ama senin daha çok varmış doğuma canım mutlaka olmalısın bence de benim 2 ayım kaldı doğuma ben emzirirken olcakım ama şuan öyle bekleyemem çok kötü durumda çevremde de herkes tek tek hasta olmaya başladı korkuyorum
[silindi] Merall12 Ben ilk dozu oldum covid fragmanı yaşadım resmen ciğerlerim doldu ağrıyor eklemlerim ağrıyor 😥
GizMeh Merall12 alla allah bakalım benim nasıl geçicek hemen mi etkileri başladı peki yoksa aşıdan birkaç gün sonra mı
SukranGencbulut Olmadım korkuyorum 37 haftalık hamileyim haberleri gördükçe daha çok korkuyorum ama bu haftadan sonra da vurulmam Allah korusun inşallah bişey olmaz doğumdan sonra vurulmayı düşünüyorum.
Damlasaygin SukranGencbulut dogumdan 6 ay sonra yapiyorlar diye duymustum dr sormadim ne kadar dogru bilmiyorum
GizMeh SukranGencbulut son zamanlarda hep doğuma yakın kişilerin hastanede yattığını ya da Allah korusun vefat ettiğini duyduğum için ben de bugün gittim oldum yoksa ben de doğumdan sonraya kesin birşeklde bırakmıştım ama her yerde 35 haftanın üstü hep ağır geçiriyor ya da doğumda hastaneler kovid diye sıkıntı çıkartıyor bence olun
GizMeh badembid amin çok teşekkür ederim 🤗🤗 şimdi ikinciyi bekliyorum. Son dakka covid olup kötü geçirmek istemediğim için oldum. Genelde doğuma yakın olanlar valla çok çekiyor hstaneye kimse yatmak istemez yani son ayında
wills GizMeh evet haberleri izleye izleye moralimiz iyice bozdu. Ben de 15 haftaligim bugün aşı oldum insallah hayırlı olur Rabbım bizi ve evlatlarımızı korusun herseyden 🤲🏻
Myyaren GizMeh ya korkuyorum 2 düşük yaşadıgım için bunada aşı yüzüne bişi olur diye korkuyorum ama yapacak bişi yok oldum bi kere insallah bişey olmaz
_Aysgll_ [silindi] ağır mi geldi acaba asi size. Enim de bı arkaadasim oldu gebe değildi ama aşıdan sonra kötü olmuştu ağır gelmis
Serekal Bende 14 haftalik hamileyim aşımı oldum ilk gün kolum ağrıdı ama çok şükür ertesi gün geçti.suan gayet iyim ikinci dozumuda olup boll boll antikor inşallah:)