KadersizMelek Cisem_Calik07 inşallah oda sağlıkla gelir canım, alacaka nefesi Rabbim nasip ederse hiç bir şey engel olamaz. Ben bile çok garip hissediyorum şuan,seni tahmin edemiyorum. Dikkat et bari de öbür ay başka kese çıkmasın 😅☺️
Nilufar_1996 Cisem_Calik07 inşallah ikiside sağlıklı büyür 🤲🏻 olabiliyor yumurtlama iki tane olmuş ikiside döllenmiş
Melos1 Cisem_Calik07 Canım interneti okuyup canını sıkma, hangisi hayırlısı ise o seninle kalsın hep böyle dua et Rabbim gönlüne göre versin🥰🤲
Sineemiis Cisem_Calik07 kanama alanı olmasın sakin o diğer kese ? Bana da son ki gebelik de bi doktor öyle demişti kanamam vardı kalp atışını duymuştuk dedim herhalde kötü bisey oldu gittik gene duymuştuk kalp atışını bide burda bi oluşum var ikinci kese gibi ikiz olabilir ama bunda bebek görünmüyor dedi ertesi gün başka doktora gittim kanama alanı orası kese degil dedi
Cisem_Calik07 Sineemiis yok kanama alanı değil alttan muayene ile kontrol etti bende onu sordum birisi daha büyük dedi
ggkca Cisem_Calik07 buna benzer bir olay daha önce internette okumuştum, İnşallah ikisini de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Aslında ikiz gibiler ama ikiz değil de araları iki hafta olan iki kardeşler ❤️
Zumruduankakusum Cisem_Calik07 ben bunu yabancı Bi kanalda duymuştum ve çok şaşırmıştım iki ayrı bebeğin dollenmesi çok garip gelmişti ikisininde sağlıkla kucağına almıştı izlediğim kısa filmde Hayırlı olsun inşallah ikisini de sağ salim kucağına alırsın ☺️
Aylin2011 Cisem_Calik07 ikiz gebelik hakkınızda hayırlısı olsun kuzenimin başına geldi küçük olan yaşamadı 1 hafta sonra kontrolde belli oldu iki ayrı kese olması sağlıklı büyük olan doğdu 2 yaşında şimdi benimde ikiz gebelik ama haftaları aynı gidiyor Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah