Cisem_Calik07 Kafam çok karışık garip duygulardayım 🥺Bugün ilk doktor kontrolüme gittim.dün akşam ki hafif kanamamla ilgili endişeli gitmiştim iki ayrı kese göründü birisi 7 haftalık birisi 5 haftalık beklediğim gebelik ilkinden sonra tekrar adet gördüğüm için orada öğrendim şok oldum olabiliyormuş.. hafif kanama için progestan verdi haftaya tekrar gideceğim büyük olan sağlıklı değil diğerinden dolayı umarım küçük olan benimle kalır çok garip duygular içindeyim internete okuyup kafamı karıştırmak istemiyorum ama böyle bir şey yaşayan var mı ??
Nilufar_1996 Cisem_Calik07 inşallah ikiside sağlıklı büyür 🤲🏻 olabiliyor yumurtlama iki tane olmuş ikiside döllenmiş
Melos1 Cisem_Calik07 Canım interneti okuyup canını sıkma, hangisi hayırlısı ise o seninle kalsın hep böyle dua et Rabbim gönlüne göre versin🥰🤲
Sineemiis Cisem_Calik07 kanama alanı olmasın sakin o diğer kese ? Bana da son ki gebelik de bi doktor öyle demişti kanamam vardı kalp atışını duymuştuk dedim herhalde kötü bisey oldu gittik gene duymuştuk kalp atışını bide burda bi oluşum var ikinci kese gibi ikiz olabilir ama bunda bebek görünmüyor dedi ertesi gün başka doktora gittim kanama alanı orası kese degil dedi
Mermaid-AA Canım konu hakkında bilgim yok, Allah gönlüne göre versin inşallah evladın sıkı sıkı tutunur sana🤲🏻 Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰
piremsesce KadersizMelek farklı zamanlarda ilişki yaşamış arkadaş ve ikisi de döllenmiş anlamına geliyo :)
KadersizMelek piremsesce Ilkmercimekgeliyor kız ilk kez duydum,Allahım ne kadar da cahilim. Tövbe Ya Rabbim ☺️
Cisem_Calik07 KadersizMelek bende ilk kez duydum yaşadım şahit oldum oluyormuş nadir olsada süperfetasyon diye geçiyor ismi. Umarım sağlıklı devam eden benimle kalır
piremsesce KadersizMelek aslında haberlerde de görmüştüm bebeğin biri 9 diğeri 6 aylık olarak dünyaya geliyodu eşim hamileykende korunuyodu o yüzden onunla birlikte izlemiştik 😂😂
KadersizMelek Cisem_Calik07 bir an kendimden korktum☺️27.haftadayım düşünsene bir kese daha 😱😱Bu haftaya gelene kadar anam ağladı, hala ağlıyor. O kadar zor geçen bir hamilelik 🤰🏻.Allah hayırlıca kurtarsın hepimizi canım.
Cisem_Calik07 KadersizMelek benimde hiç haberim olmadı üstüne adet gördüm. Her şey olabiliyormuş 🙄😅 amin canım inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahım hepimize
KadersizMelek Ilkmercimekgeliyor şimdi araştırdım çok nadir bir olaymış,dünyada 11 kez Türkiye de bir kez yaşanmış, şanşlı mısın?? Özel misin ?? Anlayamadım. Herşey Allahtan işte vallahi ben çok şaşırdım ☺️
KadersizMelek piremsesce zaten enfeksiyon açısından önerilmiyormuş ama demek yapanda var. Aman Allahım gerçekten çok tuhaf bir durum 😱
Ilkmercimekgeliyor KadersizMelek vallahi bende cok sasirdim Rabbimden gelen bisey. Insallah saglikla huzurla tum anneler kucagimiza aliriz bebegimizi 💕🥰
Cisem_Calik07 KadersizMelek evet o yüzden büyük olanı direk sağlıklı görmüyorum benim beklediğim normal zamanda devam eden 5 haftalık olan dedi doktor haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim çok garip duygular 🥲
KadersizMelek Cisem_Calik07 inşallah oda sağlıkla gelir canım, alacaka nefesi Rabbim nasip ederse hiç bir şey engel olamaz. Ben bile çok garip hissediyorum şuan,seni tahmin edemiyorum. Dikkat et bari de öbür ay başka kese çıkmasın 😅☺️