KadersizMelek Eda22elis 19 mart son adetim aralığın 25i gibi gösteriyor ama sezeryan olacak sanırım 5-10 gibi doğarız inşallah 🤲🏻🤲🏻
RavzaNur_90 KadersizMelek son adet tarihimiz aynı 😊Ama hafta olarak bir hafta gerideyiz geç döllenme bizim 26+1 sezeryan olacağım için 15 Aralık
Nurklc38 Betfer Aaa aramız da sadece bi gün var 2 mart son adet doktorum 40 haftayı beklerse 7 aralık olarak gözükuyor dedi 😂
Calisananne25 Nilh20 benim de öyle 30-31 Aralık gibi görünüyor inşallah 1 ocak olur ya ama bizimki erkek, oğlanlar geç doğuyor diyorlar bakalım görcez sağlıklı olsunlar da 😍
busraaklnc Eda22elis son adetim 2 mart 7 aralık olması gerekiyor ama ultrasona göre 28 kasım gibi 😅 doktor da biraz erkenci olabilir dedi
ggul01 Eda22elis uygulama ocakğın 3ü diyır ama sezeeyan olacağım için aralığun son haftası olurum 25+3haftalığım
Minnosun Eda22elis uygulamaya göre benimde 11aralik rabbim sağlıkla evlatları mizi kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
DemetF Eda22elis 20 aralik gibi 40 haftam dolacak ama bebegimin suyu artmis erken de gelebilir heycan korku endise dua ile gun sayiyorum