busra1997alpaslan2021 Guley_ wallahi birde tavsiyem lolons.com ordan 350 tlilk alışveriş yaptım çok güzel uzun kollu badi falan bakabilirsin varmi başka uygun güzel sayfa
Guley_ busra1997alpaslan2021 bebek alışverişi olarak sadece bu sayfadan yaptım ama 1 2 tane daha almayı düşündüğüm yer var güzel çıkarsa tavsiye ederim 😇
Ertugrul_angel https://www.hizliresim.com/f32zdpe ben sayfamı yeni açtım isterseniz bir bakın begendiginiz herhangi bir modeli de atarsanız örebilirim
Yasasinanneolmak Pinarrsu ne demek seve seve göndeririz el emeği de istemez miniğimize hediyemiz olur 😊 nereden ulaşabilirim sizlere.
Pinarrsu Yasasinanneolmak yaa, cok tesekkur ederim, instagraminiz varmi le_meri olarak aratirmisiniz..
Yasasinanneolmak Hazella hayır hesap falan yok benim kayınvalidem kendi torunu için ördü ama örgü yelek ceket hediyeleri meşhurdur (: isterseniz kendi instagram hesabımı vereyim iletişime gecelim miniğimize hediyemiz olsun. Bu işler hep parayla olacak değil ya 😊
Hazella Yasasinanneolmak ben yeni gordum yazinizii instagram hesabinizi verebilirmisiniz ☺️ Olsun emek var ortada emegin karailigini vermek gerekir yeterki bikac orgusu olsun ☺️🙏🏻
[silindi] Hazella bacim kendin orsene ben neler ördüm var ya malum kis cocugu benim çocuğum battaniye gordum hirka ordum slopet ordum zibin ordum ki internet de ornekleri var canim baksana
Ceysii01 Hazella benim teyzem örmüştü battaniye ve yelek icine astar yaptirmam lazimmis sadece 7 tane ip gitmisti modele göre 7 ip 70 tl sanirim modele göre degisir 70 tl ip olsa bi okadarda örme parasi aliyolar sanirim 🤔🤔
Yasasinanneolmak Hazella Canim geç gördüm yazını, bildirimi gelmedi ☹️ kusura bakma. @sevimovali Instagram hesabım
Bifat1 biranneelif bizimkide Şubat sonu Mart başı olacak 💕💕 Anneannesi bir sürü hırka yelek tulum ördü ama bende hevesliyim hırkalar şapkalar patikler örmeye başladım dediğiniz gibi YouTube da en ince detayına kadar anlatıyor 💕 ben geçen sene öğrendim daha örgü örmeyi 💕