Hazella Iyi aksamlarr hanimlar bebisim kış bebeği olucak malesef anane ve babanneden pek hayir yok tavsiye edebiliceginiz bi yer varmi alabilicegim. Fiyatlarda oldukca ucmus bi hirka bi battaniyeye 600 lira diyolar siz aldiniz mi hic?
UralYlmz Hazella civilden 90 liraya çok güzel el örmesi gibi içi pufuduk bir battaniye almıştım canım hırka almadım ama eminim hirkada vardır o tarz ve o kadar pahalı olmayan istersen cıvıl e bebek gibi yerlere bak ☺️
balyanak2geliyor Hazella çok çok pahalı komşunuz falan varsa ucu örerlerse öldürün yada youtobe dan kendiniz bakın orun
biranneelif Hazella YouTube den bakarak kendiniz bile yapabilirsiniz biraz eliniz yatkinsa. Ben tığ işi yünden iki tane battaniye ördüm bide pazenden astar yaptım öyle güzel oldular ki kalın oldu epey bizim bebek de kış bebeği sayılır Mart’ta doğacak. Nette her şeyin tarifini çok güzel veriyorlar dogumunuza daha varsa
Yasasinanneolmak Hazella bizim de tam tersine istemediğim kadar yelek ceketi var, örgüleri tamamlandı. Yanlış anlamazsanız satın almayın biz size hediye yollayalım kayınvalidem bayılır örgü örmeye seve seve istediğiniz renkte örer (:
Bifat1 biranneelif bizimkide Şubat sonu Mart başı olacak 💕💕 Anneannesi bir sürü hırka yelek tulum ördü ama bende hevesliyim hırkalar şapkalar patikler örmeye başladım dediğiniz gibi YouTube da en ince detayına kadar anlatıyor 💕 ben geçen sene öğrendim daha örgü örmeyi 💕
Guley_ Yasasinanneolmak ne kadar hayırlı bi kayınvalide ya valla sağolsun 😀 keşke bizimde öyle olsa 🤦♀️
Hazella Yasasinanneolmak ya cok tesekkur ederiim ama ben parasini verip almak isterim ☺️ Hak gecmesin varmi instagram hesabi vs☺️
Pinarrsu Yasasinanneolmak yaaa, bebde etrafımda ören bulamıyorum, hakikaten el emeği vs bende verip alabilirimm yaa 🙏💫
Guley_ [url=https://www.hizliresim.com/ncb46g2][img]https://i.hizliresim.com/ncb46g2.jpg[/img][/url] Canım ben bu sayfadan alicam zaten çok örme bi sey giydirme taraftarı değilim ama 1 tane alicam sayfadan daha önce alışveriş yaptım memnun kaldım
Tazeeanneee Hazella civilde çok güzel battaniye var canım yelek vsde instada bebecimo sayfasında 20 tl ama ben almadım malını vs bilmiyorum belki alan vardır sanada fikir olur
ozgeakkaya Hazella Halamın sayfası var instagrmda çok güzel el örgüsü bebek ürünleri yapıyor fatosunorguhobisi inceleyebilirsiniz 🥰
Aycaaa571 Hazella ben el yapımı battaniye almadım ama annen bir hurç el yapımı örgü yelek ceket verdi
Yasasinanneolmak Hazella hayır hesap falan yok benim kayınvalidem kendi torunu için ördü ama örgü yelek ceket hediyeleri meşhurdur (: isterseniz kendi instagram hesabımı vereyim iletişime gecelim miniğimize hediyemiz olsun. Bu işler hep parayla olacak değil ya 😊
Guley_ busra1997alpaslan2021 o sayfadan yenidoğan alışverişi falan yaptım çok güzel ürünleri 3 6 aylık alisveriminide ordan yapmayı düşünüyorum
Birsen2906 Hazella canım çalışmiyo san al eline sis ip otur acyoutube yi or yani kolay örneklerden yap gitsin
whitedream Hazella hangi sehirdesiniz bulunduğunuz yerde halk eğitim merkezleri kadınların el işlerini yaptığı yerler vardır belki oralarda da satıyolar ev ekonomisine katkı yapan kişiler. el örgüsünün yeri ayrı güzel oluyo😊
busra1997alpaslan2021 Guley_ wallahi birde tavsiyem lolons.com ordan 350 tlilk alışveriş yaptım çok güzel uzun kollu badi falan bakabilirsin varmi başka uygun güzel sayfa
Kumru_ Hazella Ablamın böyle bir sayfadi var dilerseniz bir bakın ☺️. https://www.hizliresim.com/pu8nnk9
Yasasinanneolmak Pinarrsu ne demek seve seve göndeririz el emeği de istemez miniğimize hediyemiz olur 😊 nereden ulaşabilirim sizlere.