Sedaaaa2 Mom54544 ay ne guzel şehir hastanesınde şey cıkmıs burda okudum gordunuz mu kan bagısı ıstıyorlarmıs
Mom54544 Sedaaaa2 ayy çok yeni 😊 göz açıp kapatıncaya kadar geçecek merak etme o haftalarda gecmiyo gibi ama şu an geriye baktığımda geçmiş 🤭 bence ilk gittiginde detaylı için randevu iste gerçi 17.haftada ben gittiğimde ekime vermisti ta 😂 bende Sincan da başak tıpta yaptırdım 350 liraya
Sedaaaa2 Mom54544 benım cinsiyeti ögrenene kadar geçmemiştide şimdi iyiyim ay ucuzmus orası olmadı oraya gideriz bizde devlet cok ileri atıyormus dıyorlardı demek ki dogruymus bende detaylıyı yaptırıp gataya geceyim dıyorum en azından evime yakın şehir hastanesi uzak korkuyom yolda ne dogurursam die 😂
Mom54544 Sedaaaa2 Gata yakınsa gidebilirsin evet ama Zübeyde ye gitme aman diyim 😊en uygun burası gibiydi 80 lira da muayene ücretiydi en son degismediyse ama ben diğer ozeldeki doktoruma götürdüm orda baktirmamistim doktorum 600 lira demişti detayliya yana döne detayli için yer aramistim Allah tan orayı buldum hallettim 😂 her foto yu vermişti olcumlu falan bide rapor verdi yüzü içinde bekledi bekledi ama bizim nazlı kız yandan verince pozunu hiç yoktan elinde olsun diye onuda vermisti
Sedaaaa2 Mom54544 aman yok zubeydeye adım atmam zatende valla evladımız için yaptırcaz artk napalım benımkıde durmuyo cok yaramaz 😂😂😂😂
KadersizMelek Sedaaaa2 bendr özele gidiyorum ama arıyorlar, gel kan ver idrar ver. Genel durumunu kontrol edelim diyorlar. Aşılarımda aradılar,kalp atışı dinlediler. Tansiyon baktı,kan idrar testi yaptı. Kilo takibi vs vs vs.
Mom54544 Sedaaaa2 acili iyiydi zubeydenin pazatesi akşam gittim nst falan bağlandım biraz az hissettim hareket diye doktor lar falan iyiydi polikliniği bilmem tabi gitmedim hiç de 🤷 Daha dur 25 den sonra sert tekmeler basliycak 30 dan sonra direnme dayanma top gibi yusyuvarlak olmalar geceleri kalkıp yemek yemeleri vc tasinmalar yerinden kimildamak istemiyceksin koca göbekten dolayı falan neler neler seni bekliyo 😂😂
Roosendaal Sedaaaa2 bende ozelde takipliyim ama asilarimi ve kan tahlilerimi saglik ocaginda yaptiyorum. Kalp atisini duyduktan sonra kendim gittim bilgilendirdim sonrasinda dosya actiklar oyle aramakmis asi takibiymis kendin hatirlatmadikca onlar ilgilenmiyorlar
Sedaaaa2 Mom54544 ay bızım kapıcının kızı zubeydede dogum yapıp ıkı gun sonra cocugunu kaybetti Allahım gostermesin kız doguruyorum die gitmıs evde cek sancını demısler cocukta kakasını yemiş o da cigerlerine mi ne gitmiş yaşayamamış 😞😞😞 şimdi iyiyim ya ben bıraz bel agrım oluyorda onada şükür yani napalım 😅
Mom54544 Sedaaaa2 Allahım esirgesin ya ne kadar zor 😥 Daha dur çok basindasin dediğim gibi ama dikkat et yine de kuzum güzel beslen işe yarar şeyler ye yorma kendini bidaha mi gelcek bu hamilelik gunleri😂
Sedaaaa2 Mom54544 valla elimden geldıkce ev yemekleri yapıp yıyorum daha yenı evlıyız hanı cok bişey de bılmıyorum ama yapa yapa ögrenıyoruz işde gerci daha hamile gibi hissetmıyorum pek kendimi de 😂😂😂😂 zamanla sanırım göbek cıktıkca anlıcam şimdi rahatım 😂
Mom54544 Sedaaaa2 20 den sonra falan hissedince biraz biraz alışırsın 😊 kuruyemiş ye bu dönemde ceviz badem fındık kaju badem fındık çığ olsun kavrulmuş olmasın protein tavuk et bak balık mevsimi geldi küçük baliklarda ama hamsi vs gibi güvenilir yerden alıp 2 3 kere ye haftada ara öğün oluştur kendine ozaman kefir iç incir ye yiyemiyosan benim gibi yoğurdun içine koyup ye kara üzüm ye ben bı sürü yediğim halde 20 lerden sonra kansızlık çıktı dedim nankör bunyennerde o üzümler babam çok dalga geçti sana aldığım üzümün hesabı yoktu nasi kansiz çıkarsın diye 😂
Sedaaaa2 Mom54544 hıhı yıyorum cevız fındık falan zaten regenis max başlattı doktor ay bı decavit verdi de kabızlıktan canım cıktı vallaha üzüm de yiyorum bol bol kefir sade içemiyorum ya
Mom54544 Sedaaaa2 Bende meyveli içtim hep bıraktım ama tiksindim artık 😂decavit değil de eleviit içiyorum ben multivitamin mis tüp bebek doktorum onu verdiydi değiştirmedim hiç regenis maxx ne için verdi
Sedaaaa2 Mom54544 vitamın balık yagı omega vs varmış ıçinde yiyeceklerden alamadıgım vitamınler içinmiş