1merven N3F3RT4RI Test bozuktur hep boyle cizgi cikariyor denilince birdaha test yapmadim acikcasi. Yarin sabah tekrar baska marka ile yapicam umarim cift cizgiyi yakalariz 🦋
Nihal_04 N3F3RT4RI 19 Eylül ama malum ayın 14 20 sine kadar altın günlerim 19 da yumurtlama günümdi biraz baya uzun cevap oldu
N3F3RT4RI Nihal_04 benim de 12-18 altın günler, 16 yumurtlamaydı. 13-16-19 Eylül ü değerlendirdk. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏❤️
1merven N3F3RT4RI Bebe Time markadan tam 3 tane yaptim üçüde silik cikti. Dun ve bugun Dr. Prüfer marka testten 2 tane yaptim negatif cikti cizgi dahi yok
N3F3RT4RI @1merven Anladım canım hiç kullanmadım bebe time, en azından alırsam ondan almiyim bari. Bat 1 Ekim, 16si yumurtlama idi. Alıp test yapıyım diyorum ama kararsızım 😔
1merven N3F3RT4RI En iyisi adetin gecmesi duzenli adet gorenler sansli kesim anlayabiliyorlar ama duzensiz gorenler icin cok zorlasiyor malesef
Sineemiis N3F3RT4RI ben adet oldum 😬 dün test yaptiydim negatifti simdi de adet oldum yumurtlamam bu ay Eylül 13 de olmuş ama takvim 18 ini gösteriyordu hoş onu da degerlendirmedik de😂 10-11-15 degerlendirmistik
N3F3RT4RI Sineemiis Ya hayırlısı olsun inşallah, doğru zamanda gelsin minik ❤️ uygulamaya göre 16si idi yumurtlamam, biz de 13-16-19 değerlendirdik bakalım bekliyorum