Essraanil Kbrasln benim de 29 eylül ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ya inşallah güzel haberler verelim🥰 kan sulandırıcıyu ne zamandır kullanıyorsunuz ?
Sineemiis N3F3RT4RI ben çok umutlu değilim ama Allah büyük beee 😂 Rabbimin hazinesi çoktur bizlere de nasip eder insallah
Essraanil Kbrasln ya doktorum bana düşününce bebek kullanmaya başla demişti ama 2 aydır olmadı bu 3. Ayım inşallah bir sıkıntı yaratmaz coraspin
N3F3RT4RI Sineemiis ya burda çok okudum bosverip düşünmediği ay hamile kalanları ❤️ eğer çok düşünüyorsanız biraz bosvermeyi deneyin. Allah ne hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏
ingene Ben pzatesi predictör marka erken gebelik yapmayı düşünüyorum pahalı kaliteli olandan sipariş etmiştm sizce varsa cıkarmı
Sineemiis N3F3RT4RI ben adet oldum 😬 dün test yaptiydim negatifti simdi de adet oldum yumurtlamam bu ay Eylül 13 de olmuş ama takvim 18 ini gösteriyordu hoş onu da degerlendirmedik de😂 10-11-15 degerlendirmistik
Nihal_04 N3F3RT4RI 19 Eylül ama malum ayın 14 20 sine kadar altın günlerim 19 da yumurtlama günümdi biraz baya uzun cevap oldu