Oznurunannesi Elif_Eda yaaa kiyamam insallah saglicakla atlatrsnz bu sureci sizde bebeginizde saglikla kavusun insallah🙏
Kahvekokusuu1 Oznurunannesi aynı zamanda doğum yapmışız ben kendimi çok yetersiz hissediyorum bunalımda gibi bana öneriniz varmı
Oznurunannesi Kahvekokusuu1 hic oyle dusunme annesi biz onlarin dunyasiyiz ve gayette iyi yetiyoruz her gecen gun onlarla yeni yeni seyler ogreniyoruz en zoru gecti dogurduk simdi buyutme zamani ❤
Oznurunannesi Makbule01 3500 dogdu ama hastaneden cikana kadar 200 gram verdi .ödem vs .sarilik cikti simdi surekli mama ve meme veriyorum atlaticaz insallah
Oznurunannesi Mom7272 kasilmalarim olmustu 38 haftamda kanama dogum sonrasi hrmen basladi bende ama suan asiri az grliyor.sutte ilk gun cok azdi simdi geliyor.
Oznurunannesi MugeninNefesi benim.belkide bilinc altnda karna bastrma olayi cok oldugundan dolayi sordum bilmiyorum.Ama gercekten korktugunuz kadar degil.
Oznurunannesi Petyynut kesinlikle dogumdan once bende dogum hikayelerini okudukca cok korkardm ama hic alakasi yok.
Oznurunannesi Alya2733 simdi aciyor desem sizi korkutmak istemem ama hetkesin agri esigi farklidir benimki acidi ama 5 saniyelik bisey