Hulya_sen AysenurYumak sizinki normaldir ilk zmanalar kilosu gelişimi cok farklılık gösteriyor ☺️Son haftaları genellikle dikkate alıyolar inşallah hiç birimiz ummadığımız birşeyle karşılaşmayız rabbim evlatlarımızı korusun onlara sağlık versin☺️☺️
Minnak-kalbim Hulya_sen aynısı Basa geldi canım bidaki hafta gittim kilosu normal çıktı aynı doktordu hatta ultrason cihazı yanlış olabiliyor dedi bnde şok oldum 3 hafta ilerde demişti bna 🤣
Hulya_sen Minnak-kalbim kız artık korkuyorum ne yiğcemi şaşırıyprum büyük çıkmasın diye 😁kafayı yiğcem
Cancular nur_bekir gerilik düzeldi mi yani? Benimde 34.haftada 33 haftalik gozuktu. Doktor birdahaki gelişinde kilo almış olmasi lazim dedi cok stres oldum
Gbggb6766- Önde değilde geride bizimkisi 35 haftaligim ama doktor 33 haftalık görünüyor ddi bebegin gelisimi geriden geliyormuş böyle biseyle karşılan var mı bişey cikcak diye çok korkuyorum
Hulya_sen Gbggb6766- gelişimi geride gelmesi kötü diyolar canım inşlalah öyle değildir yinede inşallah haftasını yakalar🤲
sedanur4004 Hulya_sen benimki de önde. Ama doktor adet tarihine göre sezeryan tarihi verdi. Ultrasona göre 39+3 de doğurmuş olacağım inşallah. Adete göre de 38+3 oluyor
Emine71 Hulya_sen aynı durumdayım merak ediyorum son adet tarihime göre mi gelişime göre mi gelecek diye:)
ikiprensesannesii Hulya_sen ben daha yeni seker yuklemesi yaptrdm bi sorun cikmadi bnce bsy yoktr korkmayin son aylarda daha hizli kilo aliyor bebislr
Hulya_sen ikiprensesannesii inşallah öyledir ama devletteki doktorların bazıları okadr ukala oluyoki bana cok sert tepkiler verdi neden dikkat etmiyosun neden takip etmiyosun sanki benim elimdemi😳😕