oykumoms Birtanemm trendyol hepsi burada siparis verebilirsiniz hatta indirimdeydi ama halâ indirimdemi bilmiyorum 🐣
Edanurkeles Yenidoğan bebeğinize ıslak mendil tercih etmeyin bence baby me nin alt temizleme pamukları var doktorlar onu öneriyor ben ondan stokladım pişik derdi falan da yok
Birtanemm Edanurkeles ondanda aldım canım ama ıslak mendilide çok zor dırumda kalınca kullancam kullandığımdada suyla ıslatıp kullancam
Birtanemm AysezulalGvn bende bezi sleepy natural aldım ıslak mendildede naturalmi tercih edim bio naturalmi??
mutlugebeee Birtanemm neden suyla ısıtıyorsunuz? Bilmediğim için soruyorum içerikleri zaten temiz ya o yüzden. Bir de bir kaç kişi o şekilde bakteri ürettiğini yazmıştı
AysezulalGvn Birtanemm ben normalde hüç ıslak mendil almayı düşünmüyordum içeriğine güvenmediğim için bir kere sleepy bio natural aldım kendim için koku vs hüç yoktu içeriğinde de aklımı kurcalayan herhangi birşeyle karsılaşmadım o yüzden sleepy bio natural tercih ettim 🥰😇
Seymagedik Üni baby yenidoğan sarı paket ıslak mendil sabun şampuan da Sebamed aldım ilk yenidoğan egzama kabarma olmasın dye iyisini aldim
Birtanemm Seymagedik bende şampuanda sebamed tercihim olcak halam kullanmıştı tüm serisini memnun kalmıştı banada önerdi ıslak mendilde uni baby bebiş büyüdüğü zmn geçiş yaparım diye düşündüm yeni doğanı güzel deniliyor
honeyland Aslaninannesi01 ya çok mutlu oldum memnun kaldığınıza inşallah bende memnun kalırım sürekli değiştirmek zorunda kalmam 🥰