Bedihauslu 35+5 haftalık hamileyim bugün doktor a gittim doktor bana doğum kanalına girmiş bebek dedi heran bekleyin dedi belki de 41 hafta da olur dedi net bir şey demedi kilosunu sordum Bi 2400 dedi Bi 2500 dedi kafam karıştı acaba bir sorun mu var
rsm_0026 Bedihauslu net bir ölçüm yapılmıyor cnm o yüzden öyle olmuştur bnmde öyle 2400 dedi takip kartıma 2500 yazmş
Zeyyyn Bedihauslu benimde öyle 35+6 da kanala girdi dedi ama hemende gelir demedi 40da demedi ağrılarım var ağrın olursa vs vs gel dedi bakalım ne zaman gelcek
Busraya Bedihauslu aynı durumdayız canım banada heran gelebilir dedi bende 35+1im bebek kanaldaymış bir iki gündür haraketleri yavaşladı nedendir bilmiyorum ama kanalda olduğu için yada
FatmaNur_ Bedihauslu 🤣🤣 bana da iki gün sonra da olabilir 20 gün sonra da dedi🤣 sanırım doktorlar ağız birliği yapmışlar
annelerdenbiri İçinizi ferah tutun bol bol inşirah dinleyin evde sesli bi şekilde açın doktorunuza güvenin rahat olun inşallah bi sorun yoktur o gelmek istediği zaman gelir zaten siz stres yapmayın sağ salim kavuşun yavrunuza 🙏🏻
rsm_0026 Bedihauslu alır neden almasn hiç birşey almasa bile ek gıdaya geçince illa kilo alır hepimiz şişman çocklarmıydık sanki ben hatrlıyorm kendi çocklugumu somalide ki çocklar gibi kemiklerm sayılıyordu 😝😁 şimdi nasl aldm
Busraya Bedihauslu doğum yaklaşımcamı acaba böyle olur haraketlerini çok hissetmiyorum önce çok oynayan bebek iki gündür azaldı
Bedihauslu Busraya genelde öyle diyorlar doğum yaklaşınca bebek az hareket eder diye size tavsiyem Bi doktor a görünün